Upoštevajte te nasvete in boste po 40. letu videti brezhibno kot Amal Clooney

16. julij 2019

Upoštevajte te nasvete in boste po 40. letu videti brezhibno kot Amal Clooney

16. julij 2019

Slavna odvetnica, počasi koraka proti petdesetemu letu. Videti pa je čudovito. Glede na to, da ni zagovornica lepotnih posegov, nas je zanimalo, v čem je njena skrivnost.

Amal Clooney velja za eno najlepših dan na svetu, poleg njenega dovršenega sloga, pa sije tudi njena koža.

Mamica dvojčkov je vedno videti brezhibno, zato velja upoštevati kakšnega od njenih nasvetov.

Jutranja lepotna nega

Amal nameni veliko pozornosti negi, rezultat pa je brezhibna koža. Leta prav dobro skriva.

Nobena znanost, a vendar veliko žensk izpusti ta korak pri negi. Po prhanju Amal vedno uporabi vlažilno kremo, po tem pa obvezno sledi primer za zaščito kože, ki ji zagotavlja dolgo obstojnost ličil. Uporablja le kakovostne izdelke za nego kože obraza, ki ji pomagajo, da je vedno videti sveža, ne glede na vse obveznosti.

Dan začne z vadbo

Čeprav ima dva otroka, Amal skrbi za svoje telo in redno vadi. Vsako jutro dve uri nameni telesni vadbi, in sicer začne z uro hoda in nadaljuje z 20 minutnim treningom z utežmi. Zaključi pa ga s polurnim pilatesom, ki ohranja kondicijo in prožnost telesa.

Zdrav zajtrk

Za njeno vitko linijo je zaslužna mediteranska dieta, ki jo je v svoj življenjski slog uvedla po rojstvu dvojčkov.

Ena izmed jedi mediteranske diete je tudi juha iz morskih alg, ki jo Amal obožuje. Vsebuje veliko vitaminov, joda, mineralov in antioksidantov. Zakaj je ne bi poskusili tudi vi?

Sprostite se z jutranjo kavo

George Clooney je nekoč dejal, da njegova žena vsako jutro začne s skodelico kave. Ko poskrbi za dvojčka, George za njiju pripravi kavo, ki jima da moč za vsakodnevne obveznosti. Lepota je res v majhnih stvareh, kajne?

Foto: Giphy, Getty

Avtor
Piše

Style. Več novic