fbpx

Urbani gentleman MINI odprl vrata svojega novega prodajnega salona

Dogodki, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

Ljubljanski BTC je bogatejši za prvi in edini MINI salon!

V Sloveniji je odprl svoja vrata, prvi in edini MINI salon. Prodajni salon z vsemi modeli urbane znamke se seli v svoj ‘naravni habitat’, in sicer v BTC City – nakupovalno središče Ljubljane.

Avto Aktiv Intermercatus je odprl vrata salona konec februarja, druženje ob uradni otvoritvi salona in predstavitvi MINI Countrymana, pa je potekalo v četrtek, 9. marca 2017. Poleg širokega spektra MINI modelov, je veliko pozornost gostov ukradel popolnoma novi MINI model – MINI Countryman.

Novi MINI salon, ki se nahaja na Latinskem trgu 5, BTC Ljubljana, je postavljen v skladu z MINI usmeritvami in opremljen z aktualnimi MINI izdelki. Salon ponuja bogato izbiro tako MINI vozil, kot tudi MINI LifeStyle izdelke za vse, prave MINI navdušence.

»Ponosni smo, da smo odprli edini, popolnoma samostojni MINI salon v Sloveniji. Popularnost MINI vozil v Sloveniji se z vsakim letom veča, zato se nam zdi prav, da ima MINI svoj salon. Piko na i pa seveda doda izbrana lokacija salona,«

je povedal Matjaž Poropat, direktor Avto Aktiv Slovenija.

 Užitek v vožnji za vsako priložnost: Novi MINI Countryman.

Tudi najnovejšo generacijo vozil MINI Countryman zaznamuje vsestranskost, agilnost in premium značaj. Zahvaljujoč svojim močnim razmerjem, ima novi MINI Countryman prav posebej prepoznavno prisotnost. Novi MINI Countryman vsebuje oblikovne elemente, ki so značilni za blagovno znamko, vključno z jasno trikotno strukturo iz stranskega pogleda – razčlenjeno na streho, stekleni del in glavni del vozila. Kljub temu, da je novi MINI Countryman bistveno zrasel v velikosti, je ohranil značilna razmerja vozil MINI.

Novi MINI Countryman dosega svoj edinstveni položaj zaradi močno izrazne oblike, učinkovito oblikovane karoserije in še posebej zaradi neprimerljive agilnosti pri vožnji. Najnovejša različica štirikolesnega pogona ALL4 zagotavlja užitek v vožnji tudi zunaj asfaltiranih cest. Še več, novi MINI Countryman je prvi model blagovne znamke, ki je na voljo s priključno-hibridnim pogonom. V obliki vozila MINI Cooper S E Countryman ALL4 ima doseg do 40 kilometrov izključno na električno energijo.

MINI salon je odprt od ponedeljka do petka, med 9.00 in 17.00 uro.

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam