fbpx

Urednica svetuje: Kako nositi vojaške hlače in biti dama?

Moda

Roko na srce, v cargo hlačah, ki sem jih nosila še v srednji šoli, nisem bila videti prav zares moderno. Ko pa so jih v zadnjih sezonah še nekoliko skrajšali v t. i. crop cargo hlače, pa sem zajela sapo z mislijo: »Pa smo spet tam.«

Priznam, da na ta trend nisem bila pripravljena, pravzaprav, kdo pa je bil? Ko pa sem zagledala Jenno Lyons, ameriško modno oblikovalko in poslovno žensko, pa se mi je zjasnilo nebo, ali pa oko, če želite.

Jenna Lyons

Spomnim se, da je Jenna svoje cargo hlače odlično skombinirala z jakno, posuto z bleščicami in pomislila, da hočem tudi sama natanko tak outfit. Jennifer Aniston je prav tako imela nekaj nepozabnih stajlingov, ki so vključevali ta udobni kos in vprašala sem se, kako naj jih pravzaprav nosimo, da bomo videti trendovske?

Urednica nosi Zara cargo hlače, Sezane top in Stan Smith by adidas superge

Kratek odgovor je, da sta Jenna in Jen, lahko bi temu rekli, vojaški kos skombinirali z oprijetimi T-shirt majicami, bleščicami in da, visokimi petkami.

Če ste taki kot jaz, ki se trendu nisem mogla upreti, sem se odločila za ulično modo, ki mi je dala kar nekaj odličnih idej. Poiskala sem nekaj različnih kombinacij, ki niso prav nič podobne tistim, ki sem jih nosila v srednji šoli … razen, če si same želite prav to.

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam