fbpx

Uspeh medijskega imperija Gwyneth Paltrow

Fit, Izbor urednice, Lifestyle, Novice, Prva stran

Igralka in Anna Wintour najavljata nov skupen projekt!

Gwyneth Paltrow, bo svojo spletno stran GOOP začela izdajati tudi v tiskani verziji. Revija je mišljena kot edition izdaja, ki bo izhajala kvartalno, prvo izdajo pa se v kioskih pričakuje meseca septembra.

Zasnova revije bo sledila formatu spletne strani in njenih “Shop-Go-Be-Do-See-Make-Get” delov, vsebino pa bo določala in oblikovala Gwyneth skupaj s svojo ekipo, medtem ko bo Condé Nast sodeloval pri produkciji in kreativni zasnovi. Idejo za revijo je igralka dobila v priložnostnem pogovoru s slavno Anno Wintour, ki v GOOP zgodbi vidi veliko priložnost.

“Gwyneth poznam že dolgo časa in vem, da ima nezmotljiv okus,”

je igralko pohvalila Anna.

“Neverjetno je, kaj je dosegla s svojo blagovno znamko in vesela sem, da bomo GOOP peljali še dlje.”

Tudi Gwyneth ne skriva navdušenja:

“Anna je neverjetna in ima impresivne izkušnje in znanje o medijih. Sodelovanje z njo in Coné Nastom je priložnost, da premaknemo svoje meje in GOOP-ovski način življenja ponudimo v novi obliki.”

Igralka je z GOOP-om začela leta 2008 kot blog, vendar je projekt hitro prerastel svoja skromna pričakovanja in je postala priljubljena spletna destinacija ljubiteljev zdravega in trajnostnega življenja.

Danes za GOOP-om stoji ogromno število ljudi, ki brezpogojno verjamejo vsem priporočilom in idejam, ki se nanašajo na modo, kozmetiko, potovanja ali prehrano. GOOP revija je samo logično nadaljevanje zgodbe in nobenega dvoma ni, da jo bo sprejela tudi širša publika.

 

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam