fbpx

V Cruciani se je zaljubila Beyoncé Knowles

Moda, Zanimivosti, Ženska moda

Nazadnje se je v zapestnice Cruciani zaljubila ameriška pevka Beyoncé Knowles, ki je v Italiji na dopustu. Kupila si je različne modele v različnih barvah.

Vročica zapestnic Cruciani se nadaljuje. Prodajna mesta po celem svetu, in še posebej v italijanskem mestu Capri, obiskujejo tudi znane osebnosti. Nazadnje se je v zapestnice Cruciani zaljubila ameriška pevka Beyoncé Knowles, ki je v Italiji na dopustu. Kupila si je različne modele v različnih barvah.

Zdaj lepa pevka nosi zapestnice Cruciani vsak dan za vse priložnosti. Zapestnice Cruciani ji odslej prinašajo srečo. Postale so njen “porte-bonheur”.

beyonce cruciani 2013

Zapestnice Cruciani so že zdavnaj postale modni fenomen. Zgodba o uspehu traja že več kot dve leti, prodaja je dosegla že 12 milijonov prodanih zapestnic po celem svetu. Svetovni modni trend iz Italije smo vzljubili tudi v Sloveniji. Zapestnice Cruciani, izdelane v makrame tehniki, ki so na voljo v različnih barvah in modelih, so postale modna zapoved številka ena. Prav gotovo bodo nepogrešljiv modni dodatek tudi v sezoni jesen/zima 2013-2014.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam