fbpx

V garderobni omari Mariah Carey: zapuščina Marilyn Monroe, Louboutin čevlji in Birkin torbe

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Superzvezda je za ameriško revijo Vogue odprla vrata svoje impresivne garderobe!

Če je kakšna pevka znana po veliki dozi bleščic, je to gotovo Mariah Carey, ena redkih zares supertalentiranih pevk nove generacije, ki se hvali z veličastnim vokalnim razponom in številnimi uspešnicami, ki so osvojile občinstvo po vsem svetu.

Kljub močnemu denarnemu zaledju, ki si ga je ustvarila popolnoma sama s svojim petjem, je bila pevka dolgo vrsto let na seznamih najslabše oblečenih zvezdnic – tudi zaradi pretirane količine bleščic in nekoliko vulgarnih krojev oblek.

Ti drobni in okrogli pevki taki stylingi ne pristojijo, kar pa je ni oviralo, da ne bi k vsemu temu dodala še ekstremno visoke pete, ki merijo vedno vsaj deset centimetrov, raje pa še več.

Pop superzvezda, ki je trenutno na glasbeni turneji z Lionelom Richiejem,  je za ameriško revijo Vogue odprla vrata svoje zares impresivne garderobe – kaj garderobe, več garderobnih sob, kajpak! Redakcija Voguea je slavno pevko obiskala v njenem razkošnem tripleksu v newyorški mondeni četrti Tribeca.

Imeli so res kaj videti – prizor jim je vzel sapo. Lično zloženi salonarji z visoko peto in sandali s prav tako platformami ter visokimi petami, med znamkami po številu izstopa oblikovalec čevljev Christian Louboutin, številne torbice, med njimi je veliko dragocenih Birkin torb, tu pa so še številne toalete, večerne  obleke in druga kultna oblačila, ki so bila nekoč last Marilyn Monroe, potem pa je nekatere od teh na različnih dražbah pokupila prav Mariah, ki je nora na MM.

Zvezda je bila prijazna tako z uredniško ekipo kot s fotografi, ki so za ves dan zasedli njen luksuzni apartma. Zdaj vemo, za katere stvari slavna pevka najraje zapravlja svoje milijone!

 

Foto: Vogue, Etonline, Pinterest, Lovespace, Radaronline


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam