V Ljubljani se je odprl bar z bazenom in izjemnim razgledom na grad

08. junij 2023

V Ljubljani se je odprl bar z bazenom in izjemnim razgledom na grad

08. junij 2023

Včeraj je nad mestom, na vrhu objekta NEU Residences, zaživel nov prostor urbanega druženja, ki poleg bazena ponuja tudi dih jemajoč razgled.

Z novim barom NEU x Moët & Chandon Bar se je Ljubljana približala svetovnim prestolnicam zabave in postala edino mesto v širši regiji, v katerem bo najbolj priljubljena blagovna znamka francoskih šampanjcev prisotna s svojim ekskluzivnim barom.

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar

Na terasi z bazenom v 11. nadstropju inovativnega objekta na Kolodvorski ulici 6a bodo gostje NEU Residences in zunanji obiskovalci lahko odslej vsak dan uživali ob iskrivih mehurčkih, igrivih trenutkih v bazenu in izjemnih razgledih na Ljubljano.

Moët & Chandon po vsem svetu slovi po šampanjcih, ki se točijo ob najbolj izjemnih trenutkih – na evropskih dvorih, rdečih preprogah, v Studiu 54 pa na Grand Slamih. In odslej bomo v tem svetovljanskem vzdušju lahko uživali tudi v Ljubljani.

Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar
Foto: Žiga Intihar

Nepozabno vzdušje z nepozabnim razgledom

Otvoritev se je zgodila v prav takšnem čarobnem vzdušju, za katerega so poleg neverjetnega razgleda na Ljubljanski grad poskrbeli še Neobrass kvintet in didžej Matija Marion, ter umetnostni plavalki, ki sta dogodku z nastopom v bazenu dali piko na i.

Čute obiskovalcev so vmes dodatno prebujali prigrizki izpod rok chefa Klemna Skubica, ki so dopolnili tri izbrane etikete šampanjcev: ikonični Impérial, romantični Rosé Impérial in Ice Impérial, razvit posebej za vroče poletne trenutke, saj gre za prvi šampanjec, ki ga pijemo z ledom.

Alma Kochavy
Evita Čelesnik

Vsi trije bodo skupaj z ostalimi etiketami hiše Moët & Chandon na voljo v redni ponudbi bara, ki jo bo dopolnjeval še spremenljiv izbor premium koktejlov – dolgih pijač iz izbora pijač skupine Moët Hennesy.

V večeru sta uživali tudi slovenski članici Moët Society skupnosti Alma Kochavy in Evita Čelesnik, ter izbrani povabljenci, med njimi Anela Šabangić, Hannah Mancini, Alenka Košir in Marko Jovovič, Ula Furlan, Pika in Janko Zrim ter Katarina Benček in Marko Pavlović.

Marko in Alenka
Anela, Alma in Hannah
Marko in Katarina

NEU x Moet & Chandon Bar bo za goste NEU Residences in zunanje goste odprt vsak dan od 17:43 do 22. ure, mizo pa je potrebno rezervirati preko obrazca za posebne ponudbe na spletni strani NEU Residences.

Foto: Žiga Intihar

Hišo Moët & Chandon je leta 1743 ustanovil Claude Moët, njegov potomec Jean-Rémy Moët pa jo je povzdignil do mednarodne slave. Hiša ima največje in najbolj raznolike vinograde v regiji, s katerimi ponuja univerzalen in vsestranski izbor šampanjcev za vsako priložnost in okus.

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic