fbpx

V Ljubljano prihaja supermodel Petra Němcová!

Moda, Novice, slider

Mercedes – Benz Fashion Week Ljubljana napoveduje prihod pravih zvezd.

Prestižna nemška avtomobilska znamka napoveduje prihod druge edicije Mercedes – Benz Fashion Week Ljubljana. MBFWLJ v Slovenijo in regijo prinaša izjemen razvojni potencial, ki temelji na mednarodnih povezavah, strokovnemu delu ter spodbudnih ocenah modnih kritikov, ustvarjalcev ter prijateljev znamke Mercedes-Benz. V Ljubljano med 22. in 24. majem prihajajo prave zvezde. Mnoge med njimi premierno! Tako bo MBFWLJ obiskala svetovno znana manekenka in filantropistka Petra Němcová.

Web special images: GLC - Petra Nemcova. BUYOUTS: Videos: 2 years worldwide only internet (excluding China and USA). Photos: unrestricted by time and place in all media. Please contact MS/MAI if you plan to use the assets from Lewis Hamilton.   COPYRIGHTS of the standard creatives lie with HQ.

Svetovljanka po duši in po poklicu. Po izjemni preizkušnji, ko je na tajskem otoku Khao Lak leta 2004 preživela cunami, je natanko pred desetimi leti zagnala dobrodelno organizacijo Happy Heart Fund. Ta je v preteklem desetletju omogočila zagon več kot 100 varnih in šol in otrokom, ki so izgubili svoje starše pomagala na njihovi poti do vključevanja v družbo in izgradnje novih lokalnih skupnosti. Izjemno altruistično in človekoljubno držo je seveda prepoznala tudi znamka Mercedes-Benz in Petro Němcovo povabila k sodelovanju. Petra Němcová je postala obraz novega razreda GLC, ki jo spremlja na vseh njenih poteh. Tako v metropolah kot na brezpotjih. Petra se rada pošali, da je novi GLC podobno nezaustavljiv, kot njena volja za premagovanje izzivov.

Na češkem rojena lepotica v Ljubljano prihaja 23. maja.

Web special images: GLC - Petra Nemcova. BUYOUTS: Videos: 2 years worldwide only internet (excluding China and USA). Photos: unrestricted by time and place in all media. Please contact MS/MAI if you plan to use the assets from Lewis Hamilton.   COPYRIGHTS of the standard creatives lie with HQ.

Modni oblikovalci na MBFWLJ

Mercedes-Benz Fashion Week Ljubljana je več kot vsota posameznih delov – je priložnost za ljubitelje oblikovanja, mode, lepote in ustvarjalnih presežkov, da spoznajo kreativni naboj najbolj pronicljivih regijskih ustvarjalcev. Programski in umetniški direktor MBFWLJ Sašo Radovič tokrat povezuje deset oblikovalcev moške in ženske mode, ki bodo v Cankarjevem domu predstavili svoje kolekcije jesen zima 2016. Nekateri oblikovalci svoja dela na MBFWLJ razstavljajo že drugič, seveda pa v goste prihaja kopica svežih modnih zgodb.

V Cankarjev dom prihajajo: AKULTURA, Charlie design, Cliché, Marjeta Grošelj, IVANMAN, Natasa Persuh, Peter Movrin, Sari Valenci, Spirit by T.B., Tanja Zorn, SENS.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam