fbpx

“V nosečnosti sem se zredila. Pa kaj potem!”

slider, Style Mama

Iskrena izpoved mlade mamice.

Berem članke mamic, ki se smilijo same sebi, ker so se v nosečnosti zredile in se po tiho prav jezim nanje. Čas v nosečnosti je idealen za to. Pa kaj potem, če dobite kak kilogram več. Nihče vas za to ne bo obtoževal. Dokler to ne ovira vašega zdravstvenega stanja, potem pač uživajte in grešite v hrani, kolikor lahko.

Tudi če boste imeli 20 kg več, skoraj toliko sem jih imela jaz, vam bo tašča na to odvrnila, da ste vseeno ljubki in, da ste od vseh sinovih deklet vi tista najlepša, vaša mama bo trdila, da je čisto vseeno, koliko več jih kaže tehtnica, važno je, da je otrok zdrav, oče in tast tega sploh ne bodo komentirala, ker vaše teže ne bosta opazila ali pa bosta brez zadržkov pripomnila, da ste se poredili.

Potem pa so tu naši dragi partnerji, katerih mnenje šteje največ, ki se bodo z nasmeškom na obrazu trudili pričarati tisti magičen trenutek in nas razveseliti z lepo gesto, kot je:

“Ti si najbolj seksi mamica, šele zdaj opazim kako lepo telo imaš in tvoje prsi so večje in lepše kot kadarkoli prej.”

Meni se je ob takih besedah narisal nasmeh na obraz, pa ne zaradi tega, ker bi tem stvarem verjela, ampak ker sem bila navdušena nad izvirnostjo izjav. V moji glavi je odmeval smeh, spremljale pa so ga misli, da so moje prsi ogromne, ravnokar jih bo razneslo povrhu pa so še vijolično-modre barve zaradi vseh tistih žil, si slep ali kaj moje telo ni niti približno tako seksi, ko je bilo v času ko sva se spoznala.

Ampak jaz seveda kupim vse te pohvale in zbašem v usta še zadnji krof od štirih, poljubim svojega partnerja, se vržem v posteljo in pogledam film ob tem pa mi na pamet ne pride, da bi šla mogoče na pol urni sprehod. Verjemite mi, čas, ko bodo vaši kilogrami izpuhteli hitreje kot nikoli prej, šele prihaja. Za to ne bodo imeli zaslug obiskovanje vodenih vadb, fitnesov, vse možne različne diete, dovolj bo le nekaj neprespanih mesecev, neredna prehrana, dojenje in vse to, kar vas čaka po porodu.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam