V novem filmu Sam doma tudi prizor ulice v Trzinu

28. december 2021

V novem filmu Sam doma tudi prizor ulice v Trzinu

28. december 2021

Tik pred prazniki je premiero doživel že šesti del filma Sam doma, v katerem pa lahko za trenutek ujamete celo prizor iz naše majhne države.

Ponudnik pretočnih videoposnetkov Disney+ je svoje naročnike novembra razveselil z že šestim filmom Sam doma, ki nosi naslov Home Sweet Home Alone. Tudi ta se, kot prvi in najslavnejši, dogaja v predmestju Chicaga, večino prizorov pa so posneli v Montrealu in Vancouvru v Kanadi, nekaj prizorov pa tudi v Tokiu na Japonskem.

A pozoren gledalec bo na začetku filma opazil še tretjo zanimivo lokacijo – Kidričevo ulico v Trzinu, ki je povsem zasnežena videti prav zares filmsko.

Foto: zajem zaslona/Google

Kot poroča N1, so ustvarjalci filma posnetek Kidričeve ulice verjetno našli v eni od spletnih baz, ki ponujajo nakup kratkih “simboličnih” videoposnetkov.

Vendar pa je Home Sweet Home Alone prejel precej negativnih kritik in je v spletni filmski bazi IMDb ocenjen z oceno 3,6/10, kar je v primerjavi s prvim filmom Sam doma, v katerem igra Macaulay Culkin, veliko manj. Ta ima na IMDb-ju oceno 7,6/10.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic