fbpx

V poslovni garderobi bodite brezhibne tudi pozimi!

Moda, Novice, Prva stran

Imate raje sproščen ali eleganten poslovni stil oblačenja? Celo pozimi lahko v pisarni zablestite v sodobnih poslovnih oblačilih!

Obleka, v kateri hodimo v službo oziroma na delovno mesto, ima večji pomen, kot bi želele verjeti. V nekaterih podjetjih imajo celo stroga pravila (t.i. kodeks) oblačenja. Poslovni stil oblačenja je treba upoštevati ne glede na letni čas, če želite delovati profesionalno in pri delu napredovati.

Ko gre za zimsko garderobo bi najraje kar obupali, saj na prvo mesto postavljamo to, da je topla in udobna, zaradi mraza zunaj, preden prispemo v pisarno, pa je nujno slojenje kombinacij. Prav ta slojevitost, ki je na sploh značilna za zimsko garderobo, je tudi ključ do uspešnega poslovnega oblačenja v mrzlih zimskih mesecih.

Armanijeva kolekcija na obešalnikih za jesen-zimo 2017/18

Svoj najljubši poslovni outfit dopolnite z elegantnim plaščem, s trendi škornji in modnimi dodatki, ki vas bodo varovali pred hladnim vremenom. Namesto bluze pa brez slabe vesti oblecite sem in tja tudi topel pulover ali puli!

Lookbook slovite ruske oblikovalke Alene Akhmaduline za jesen-zimo 2017/18 @ A-Prospekt Store: najnovejša kolekcija poslovne mode za ženske “Ruban”

Poslovna garderoba že dolgo ni več dolgočasna klasika

Chanelov predlog za petične dame

V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj odličnih poslovnih kombinacij, vrednih posnemanja… kot so denimo tudi ti z Instagrama.

Talking about warm coats… #streetstyle

A post shared by Diego (@collagevintage2) on

Kako so vam všeč naši stilski predlogi, ki smo jih izbrali po zgledu dogajanja na tujih velemestnih ulicah? Si jih boste upale posnemati in v svojo poslovno garderobo slednjič vdahnile malo več igrivosti, drznosti in še kak trendi element povrhu? Le pogumno, vaša kariera vam lahko zaradi sodobnega poslovnega videza le še bolj vzcveti!

 

Foto: Mark’s & Spencer, Pinterest, Yahoo, Evening Standard, Comma, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam