V Rovinju se je odprla prestižna pop-up trgovina

19. junij 2023

V Rovinju se je odprla prestižna pop-up trgovina

19. junij 2023
Foto: Instagram @slakipalaki

Istrsko mondeno mesto, ki vabi s prečudovito arhitekturo in gurmansko ponudbo, bo v juniju bogatejše za pop-up trgovino prestižne francoske znamke Chanel.

Francoska znamka z več kot stoletno tradicijo južne sosede ter številne turiste vabi, da se potopijo v ekskluzivni svet lepote in dišav v okviru pop-up trgovine “Un été de Chanel”.

Prodajni kotiček boste ugledali, če se boste sprehodili po promenadi Lungomare Plaza pod hotelom Grand Park, ki ponuja spektakularen pogled na čarobni Rovinj.

Foto: Instagram @slakipalaki

Pop-up kotiček zaznamuje kombinacija očarljive in slikovite istrske obale ter elegance sveta lepote znamke Chanel.

V njem lahko odkrijete edinstven izbor dišav in lepotnih kolekcij blagovne znamke Chanel, ki vključujejo najbolj popularne poletne izdelke. “Un été de Chanel” se nahaja na promenadi tik ob marini in je odprt za vse mimoidoče.

Foto: Instagram @tesajurjasevic

Dizajn je značilno ‘chanelovski’, tako zunaj kot v notranjosti trgovine prevladuje peščena barva s črnimi poudarki, morski pridih pa ustvarjajo fotografije zadnjih poletnih lepotnih kampanj znamke in paneli v živo modri barvi, ki spominjajo na s soncem obsijano gladino vode v bazenu.

Foto: Instagram @tesajurjasevic
Foto: Instagram @slakipalaki

Chanelovo poletje, kar v prevodu pomeni ime pop-up kotička, vključuje tudi strokovno svetovanje lepotnih svetovalcev. Na voljo so vam 15-minutni popolnoma brezplačni zasebni svetovalni tretmaji o dišavah, ličilih, negi kože ali okrasitvi nohtov.

Foto: Instagram @slakipalaki

Rovinj se z odprtjem sezonske pop-up trgovine postavlja ob bok številnim mondenim letoviščem po Evropi, ki najbolj zahtevnim kupcem omogočajo edinstveno izkušnjo.

Foto: Instagram @tesajurjasevic

Mamljiva izbira Chanelovih ikoničnih izdelkov, izdelkov poletnih omejenih kolekcij ter ekskluzivnih dišav bo obiskovalce Rovinja navduševala vse do 20. avgusta, razkošje francoske znamke pa lahko na svoji koži občutite vsak dan od 9. do 22. ure.

Avtor
Piše

K. Š.

Style. Več novic