fbpx

V Slovenijo prihaja seksi igralec Burak Özçivit!

Dogodki, Domača scena, Lifestyle, Novice, PR novica, Prva stran

Kemal iz serije Moja boš, je osvojil tudi številna slovenska srca.

Zvezdnik in privlačen turški igralec Burak Özçivit, ki je kot Kemal osvojil srca Slovenk v nadaljevanki Moja boš, prihaja v Slovenijo. Konec maja bo obiskal tri največja SES-ova nakupovalna središča v Sloveniji: v Celju, Mariboru in Ljubljani. S svojim obiskom bo razveselil številne oboževalke v Citycentru Celje, Europarku Maribor in Cityparku Ljubljana.

Obiskovalci največjih nakupovalnih središč v Sloveniji bodo tako lahko v živo spoznali slavnega Kemala, ki se bo sprehodil med prodajalnami in lokali v posameznih mestih in jih nato pozdravil z velikega odra. Največji oboževalci bodo turškega igralca lahko tudi osebno spoznali na srečanju, t. i. meet&greet, in sicer v torek, 29. maja 2018, ob 16. uri v celjskem Citycentru ter ob 19. uri v mariborskem Europarku. Naslednji dan, v sredo, 30. maja 2018, pa bo ob 16. uri razveselil obiskovalce ljubljanskega Cityparka.

Srečneži bodo priljubljenega televizijskega zvezdnika Buraka Özçivita lahko opazovali iz prvih vrst, dobili njegov avtogram in se z njim spoznali ter fotografirali.

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam