V spomin na očeta nevesta izpustila metulje, neverjetno, kaj se je nato zgodilo

02. julij 2024

V spomin na očeta nevesta izpustila metulje, neverjetno, kaj se je nato zgodilo

02. julij 2024
Foto: Unsplash

“To je opomnik, da se nekateri najpomembnejši in najlepši trenutki odvijejo na nepričakovane načine.”

Amy Rose Perry je svojega očeta Nathaniela izgubila, ko ji je bilo rosnih sedem let. Čeprav ga ni dobro poznala, pa se mu je želela na svoji poroki v kraju Cape Cod pokloniti na prav poseben način – na prostost je izpustila več metuljev.

Ti pa niso odleteli v nebo, kot so vsi pričakovali, ampak so pristali na Amyjini poročni obleki in šopku, ki ga je v rokah nosila njena sestra. Metulji Amy niso zapustili niti po tem, ko je začela hoditi stran od oltarja.

V metuljih ljudje, ki so izgubili ljubljeno osebo, mnogokrat vidijo poseben simbol, tudi Amy, ki se spominja prav posebnega trenutka. Njen oče je umrl 5. avgusta opoldne. Na prvo obletnico njegove smrti se je Amy v družbi mame, sestre in družinskih prijateljev odpravila na pohod in točno opoldne se je zgodilo nepredstavljivo. “Točno opoldne je na meni, moji sestri in mami pristal metulj monarh.”

Amy verjame, da nam pokojni pošiljajo znake, zato je ob monarhih vedno občutila prisotnost očeta. To vrsto metuljev je namreč opazila že večkrat, med drugim na očetovski dan in očetov rojstni dan.

Amy je prepričana, da je bil njen oče ob njej, ko je soprogu obljubila večno zvestobo. Dokaz za to so bili po njenem mnenju tudi metulji, ki so odleteli šele, ko se je preobula.

"Bilo je, kot da bi nas metulji prepričevali, da ljubezen traja, da je vedno z nami in da bo spomin nanj vedno del naših življenj. Bilo je noro. To je opomnik, da se nekateri najpomembnejši in najlepši trenutki odvijejo na nepričakovane načine."

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic