fbpx

V teh astroloških znamenjih so rojene najbolj trmaste osebe!

Odnosi

Predstavljamo 3 horoskopska znamenja, v katerih so rojeni posamezniki, ki so utelešenje trme. Če ste že na prvo žogo okrivili ‘bika’ in ‘bikice’, ki naj bi bili menda najbolj trmasti, ste se zmotili!

Najbrž tudi sami poznate kakšno osebo, ki raje poje lasten jezik, kot da se opraviči za pomoto ali storjeno krivico in vam preprosto reče: “Oprosti”. Obstajajo ljudje, ki so raje celo nekaj dni tiho, če je to potrebno, kot da bi priznali napako, obžalovanja pa v njihovem slovarju – ni.

Predstavljamo vam 3 horoskopska znamenja, v katerih so bojda rojeni najbolj trdoglavi in ‘ponosni’ posamezniki, ki so utelešenje trme trmaste. Če ste že na prvo žogo okrivili ‘bika’ in ‘bikice’, ki naj bi bili menda super trmasti, ste se zmotili in boste vsaj tako presenečeni nad dognanji astrologov, kot smo bili mi!

# Oven

Ovni se skoraj nikoli ne bodo opravičili. Če pa se že bodo, potem gre za nekaj tako zelo resnega, da celo sami ne morejo spregledati, kaj se je zgodilo in da so odgovorni za napako. Ne glede na to pa bodo ovni v glavnem ignorirali obtožbe in še naprej vse delali po svoje. Če jih boste gnjavili, naj se opravičijo, se bodo pripravljeni resno skregati z vami, samo, da bi jih pustili pri miru.

# Lev

Ko pride do konflikta, bo Lev vpregel vse moči, da bi dokazal svoj prav in mu ne bodo mogli drugi oporekati. Če vseeno dojame, da je ravnal napačno, bo postal (melo)dramatičen in vam pripravil pronicljiv nagovor, katerega edini namen pa je ta, da še vedno ne bo izpadel kot izguba ali tisti, ki je ravnal narobe.

# Škorpijon

Osebe, rojene v znamenju Škorpijona, so pripravljene na pogovor vse do trenutka, ko ranite njihov ego. Če so res krivi oni, vi pa ste nedolžni, se bo škorpijon vsekakor opravičil. Če pa je bila krivda vaša, obstaja možnost, da ste ga z obtoževanjem tako užalili, da bo povsem prekinil odnos z vami.

 

D. S.

Foto: Bustle, Pinterest, Lifehack, IB Times

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam