V tej ljubljanski kliniki lahko dobite nego kot J.Lo

23. november 2023

V tej ljubljanski kliniki lahko dobite nego kot J.Lo

23. november 2023

V priljubljeni kliniki za estetsko medicino in kirurgijo v Ljubljani ponujajo terapijo za sijoč in mladosten videz, ki jo obožuje tudi Jennifer Lopez.

Jennifer Lopez pri 54. letih navdušuje s svojim videzom, velja za eno najlepših žensk na svetu, in je ikona, ki se zaveda, da je prava lepota rezultat kombinacije skrbi zase od znotraj in od zunaj.

Slovi po strogem režimu treningov in prehranjevanja, prav tako stroga pa je tudi njena lepotna rutina. Ta med drugim vključuje redne obiske terapije HydraFacial, katere rezultat je sijoča in mladostna koža.

To je tudi priljubljena izbira tujih in slovenskih zvezdnic pred pomembnimi dogodki, med njimi igralk Ive Krajnc Bagola in Nine Ivanič. Obe si to razvajanje redno privoščita v Urbani Estetiki.

Foto: Instagram @jlo

Kaj je HydraFacial?

HydraFacial je napredna neinvazivna nega kože, ki za svoje delovanje uporablja patentirano vakuumsko tehnologijo. Na površini kože ustvari vakuum, ki pomaga pri odstranjevanju odmrlih celic, čiščenju por in prodiranju aktivnih učinkovin (t.i. boosterjev) v globino kože.

S terapijo HydraFacial iz kože učinkovito odstranimo nečistoče, opravimo intenziven piling, kožo navlažimo in jo globinsko nahranimo. V Urbani Estetiki je to ena izmed najbolj priljubljenih medicinsko kozmetičnih storitev, saj je rezultat viden takoj!

Foto: Urbana Estetika

JLo Beauty Booster za HydraFacial

Jennifer ve, kaj je najboljše za njeno kožo, zato je leta 2001 nastala blagovna znamka kozmetike JLO Beauty. Ker tako zelo obožuje HydraFacial, je bilo samo še vprašanje časa, kdaj bo združila moči s to edinstveno terapijo.

In zdaj je ta terapija prišla tudi k nam, natančneje v Urbano Estetiko, kjer lahko na lastni koži občutite razkošno zvezdniško razvajanje po meri J.Lo. Omenjena klinika je ena izmed prvih v Sloveniji, ki ponujajo JLO Beauty Booster, kateremu Jennifer Lopez pravi kar: “Moje skrivno orožje za sijočo kožo”. Rezultat terapije pa je slavni JLO “Glow”.

HydraFacial je le ena izmed izjemnih terapij za mladosten videz, ki jih ponujajo v Urbani Estetiki v Ljubljani, a z JLo Beauty Boosterjem za HydraFacial obljubljajo, da boste zares občutili sijočo in negovano kožo.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic