fbpx

V trendu: kako nositi over-size puloverje?

Moda, Novice, Prva stran

Preveliki pleteni puloverji so videti še posebej odlično v naslednjih 3 stilskih kombinacijah!

Brez XXL puloverjev in jopic pozimi preprosto ne gre. Če menite, da niso za vas, ali pa jih še ne znate kombinirati, so tu nasveti, kako jih pravilno stilirati – prepričani smo, da se tem modnim predlogom ne boste želele odreči še dolgo v pomlad!

Ker presneta zima še kar ne neha tolči z repom in ker so jutra peklensko mrzla, bodo over-size puloverji postali vaši najljubši zavezniki. Niso primerni le za udobno sedenje doma na kavču, kar se je izkazalo že lani, ko so jih trendseterke začele nositi po ulicah in je to postal eden od glavnih trendov leta 2017. Tu so naši stilski predlogi, kako učinkovito kombinirati over-size puloverje…

1. XXL pulover + usnjene hlače

Grobe pletenine so videti še posebej trendovsko v kombinaciji z usnjenimi črnimi hlačami. Fashioniste bodo izbrale lakirano usnje! Ustvarite kontrasten, sofisticiran in casual videz v slogu rock chica in dodajte še gležnjarje v motorističnem stilu.

2. XXL pulover + krilo

Ste ljubiteljica kril? Potem pogumno stilirajte over-size pulover in krilo midi dolžine, ki sega pod kolena. Lahko izberete asimetrično krilo, v kovinskih barvah in odsevih ali take s cvetličnim vzorcem. Prevelik pulover se odlično poda tudi na frfotava krila iz nežnih tkanin. V mrzlih dneh obujte zraven škornje, ki segajo nad kolena ali gležnjarje. Spomladi se odločite za športne copate, kar bo tej kombinaciji dalo sproščen, neformalen videz.

3. XXL pulover + jeans

Oversized pletenine v kombinaciji s kavbojkami niso prav nič dolgočasna kombinacija, še posebej, če se odločite za kavbojke, ki se spodaj razširijo v zvonec. Zraven nosite prevelik pulover zanimivega vzorca ali iz grobe volne, rebrast pulover ali tak s pletenimi kitami. Hipi videz je spet v modi!

 

Foto: Instagram, Zefinka, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam