fbpx

V trendu: pomlad prinaša 3 modele odprte obutve

Ženska moda

V novih kolekcijah obutve za pomlad 2019 bomo najpogosteje opazile 3 modele odprtih čevljev: sandale ‘slingback’, natikače s ‘statement’ petko in ‘slip-on’ natikače ali mokasine z ravnim podplatom.

Sončni dnevi so v razpoloženje vnesli vedrino in nas spodbudili k odkrivanju najnovejših modnih smernic za pomlad 2019. Novosti smo opazili pri številnih znanih modnih hišah, oblikovalcih in high street znamkah. Razkošne barve in prepoznavni detajli so le del zgodbe.

Pomladno garderobo bomo uskladile s primerno obutvijo in toplejši dnevi ter višje temperature bodo iz omar na noge privabili polodprto obutev ter odprte čevlje. ‘It’ dekleta oziroma fashioniste so jih nosile celo že januarja in februarja na tednih mode, še posebej Skandinavke so trdožive in na mraz odporne, zato so jih z veseljem vključile v ulični slog že v začetku leta.

V kolekcijah za pomlad 2019 bomo najpogosteje opazili 3 ključne modele odprtih čevljev. Ne bo vam težko najti najbolj všečnih. Tu je npr. ‘slingback‘ model, to so sandalčki z damskim paščkom in višjo petko v trendi verzijah, ki so zadaj odprti. Natikače (angleško ‘mules‘) krasi nova razkošna paleta barv ter materialov.

Mehko usnje in nepričakovani detajli, denimo pentlje, biseri in kristalni kamenčki, pa so popestrili elegantnejše slip-on natikače, ki so spredaj zaprti, imajo raven podplat, stopala pa kar sama zdrsnejo vanje. Oglejte si najnovejšo ponudbo vseh treh omenjenih modelov pri različnih modnih hišah ter blagovnih znamkah, navdušene boste! Novo odprto spomladansko obutev pa boste z lahkoto kombinirale tako na bolj formalne, kot sproščene stylinge.

# ‘Slingback’ sandali

# ‘Mules’ natikači

# ‘Slip-on’ natikači/mokasini z ravnim podplatom

D. S.

Foto: Instagram, omenjene modne znamke, Stylist


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam