fbpx

Vas zanima, katero kremo uporablja Victora Beckham?

Lepota

Je modna oblikovalka, mama štirih otrok, trenutno se posveča tudi lansiranju svoje linije za nego kože. Kljub temu, da vstaja ob 6. uri zjutraj, da se najprej posveti vadbi nato pa družini in poslu, vemo, da je Victoria vedno videti brezhibno. Kaj je torej skrivnost njene sijoče kože? Revija Glamour je odkrila, katero kremo uporablja […]

Je modna oblikovalka, mama štirih otrok, trenutno se posveča tudi lansiranju svoje linije za nego kože. Kljub temu, da vstaja ob 6. uri zjutraj, da se najprej posveti vadbi nato pa družini in poslu, vemo, da je Victoria vedno videti brezhibno.

Kaj je torej skrivnost njene sijoče kože? Revija Glamour je odkrila, katero kremo uporablja gospa B. Poleg prestižnih izdelkov za nego kože, je ena najljubših krem, Weleda Skin Food, ki stane okoli 10 evrov. Zeliščna krema intenzivno vlaži, globinsko hrani in obnavlja kožo.

Namenjena je koži, ki potrebuje dolgotrajno vlaženje. Victoria pravi, da je to njena »body secret« in razloži, da ji je najbolj všeč to, da jo lahko kupi kjer koli. Krema je precej gosta in mastna, zato veliko ljudem ne odgovarja. Pomaga mi tudi pri ohranjanju zagorelosti, zmeša pa jo s kokosovim oljem. In to je resnična »Victoria secret«.

Prepričani pa smo, da ni vse v kozmetiki, večji del zaslug za njeno brezhibno kožo gre pripisati genom in ….

 

Foto: Giphy, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam