fbpx

Vas zanima nova kariera v modni industriji?

Dogodki, Moda, Novice

Iščete nove priložnosti v modni industriji? Želite povečati svoje zaposlitvene možnosti po koncu študija modnega oblikovanja? Ste zaposleni v modni industriji, pa želite povečati uspešnost prodaje? Bi radi postali modni bloger? Ste stilist, ki želi izboljšati in nadgraditi svoja znanja na področju modnega, komercialnega, osebnega in drugih vrst stylinga?

Fakulteta za dizajn vam ponuja dva različna programa, ki združujeta nepogrešljiva znanja za vse  tiste, ki si želijo kariero v modni industriji, pa jih klasično modno oblikovanje ne zanima.

Šola modnega komuniciranja Fakultete za dizajn je namenjena dijakom in študentom modnega oblikovanja, ki želijo svoje znanje nadgraditi s sodobnimi znanji modnega komuniciranja in s tem povečati kasnejšo možnost zaposlitve v modni industriji, zaposlenim v modni industriji, ki želijo s pomočjo izpopolnjenih modno komunikacijskih znanj povečati uspešnost prodaje, kot tudi vsem brez predhodne modne izobrazbe, ki želijo spremeniti kariero, in tistim, ki šele vstopajo na trg dela v modni industriji.

Poleg modnega stylinga, vizualnega merchandisinga, razumevanje modnega porabnika in modnega bloginga bodo udeleženci imeli tudi edinstveno priložnost praktičnega dela pri dejanskih modno komunikacijskih projektih.

Šola Modnega stylinga 2 pa se osredotoča na nadgradnjo stilističnih znanj in v sklopu programa ponuja praktično studijsko delo, izvedbo modnih editorialov, celostno oblikovanje podobe in vrsto drugih znanj. Za več informacij kliknite na http://www.fd.si/tecaj-modno-komuniciranje/ (za program Modnega komuniciranja) ali http://www.fd.si/tecaj-modni-styling-2/ (za program Modni styling 2), pošljite elektronsko pošto na petra.kocjancic@fd.si ali pokličite na 059 23 5004.

 

Naslovna fotografija: Samantha Mariko


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam