Vaše ustnice po tem ne bodo nikoli več enake

27. maj 2024
Vaše ustnice po tem ne bodo nikoli več enake

Vaše ustnice po tem ne bodo nikoli več enake

27. maj 2024
Foto: Instagram @reneeblythewood

Ni več skrivnost ali presenečenje, da so ustnice postale eden bolj izpostavljenih delov obraza. Ženske (pa tudi moški) hrepenijo po polnih in velikih ustnicah. A tokrat ne govorimo o lepotnih popravkih, pač pa o izdelku, ki bo preobrazil vaše ustnice.

Vlaženje kože je samoumevno, kaj pa ustnic? Niti ne, čeprav bi morali, saj je koža na ustnicah izredno tanka in občutljiva ter hitro razkrije znake dehidracije. Ustnice se luščijo in pokajo, kar je nadležno, lahko celo boleče.

Foto: Chanel
Foto: Chanel

Francoska znamka Chanel je zasnovala serum za ustnice Hydra Beauty Micro Serum Levres, ki izdatno vlaži ustnice. Obogaten je s hialuronsko kislino in izvlačkom kamelije, ustvarjen pa s posebno MicroFluidic tehnologijo.

Ta tehnologija zapakira moč cveta bele kamelije v tisoče mikrokapljic, ki ohranjajo njeno čistost do trenutka uporabe. V hialuronski kislini so suspendirane mikrokapljice bele kamelije OFA, ki se stopijo v kožo, jo navlažijo in poskrbijo za intenziven učinek povečanja ustnic.

Gladke in bolj polne ustnice

Serum je lahke teksture, vodoodporen, se hitro vpije ter na ustnicah ustvari tanek zaščitni sloj. Rezultat vsakodnevne uporabe so bolj navlažene, polne in gladke ustnice. Združuje učinkovitost in čutnost ter zagotavlja takojšnji ter dolgotrajni učinek.

Foto: Chanel

Ustnice so navlažene do 24 ur*, po štirih tednih uporabe pa so za 49 %** bolj polne, za 70 %** bolj gladke, njihova naravna barva ustnic pa za 62 %** bolj živahna. Nanos je enostaven, kar omogoča natančna in mehka konica aplikatorja. Serum uporabite zjutraj, pred ličenjem ali po potrebi čez dan.

*Instrumentalna ocena 20 žensk
**Klinična ocena 34 žensk po 4 tednih uporabe

Celovita nega ustnic

Ne pozabite še na druge izdelke za ustnice, ki poskrbijo, da so le te gladke, polne in vizualno privlačne. Piling za ustnice je eden izmed izdelkov, ki ga lahko vsakotedensko uvrstite v svojo rutino. Nam so všeč tisti v stiku, ki so enostavni za nanašanje, kot je Max Factor Prep Lip Scrub ali KIKO Milano Stick lip Scrub.

Foto: Unsplash

Vaše ustnice lahko enkrat zmehčate ter negujete še z masko za ustnice. Lahko uporabite masko v lističih ali silikonsko masko za enkratno uporabo (npr. Kocostar ali Garnier Replump Mask), ki je najbolj primerna za uporabo pred pomembnimi dogodki, saj zagotavlja takojšnji učinek. Lahko pa izberete tudi kremne maske, ki se jih uporablja čez noč, kot na primer Laneige Lip Sleeping mask.

Avtor
Piše

Katja Štravs

Style. Več novic