fbpx

Vau, poglejte kakšno postavo ima danes Adele!

Lepota

Britanska pevka praznuje 32. rojstni dan!

Čeprav je Adele shujšala že za 45 kilogramov, še vedno ni nehala presenečati s svojo neverjetno preobrazbo. Britanska glasbenica je praznovala 32. rojstni dan in je ob tej priložnosti po dolgem času na Instagramu objavila novo fotografijo, ki je osupnila oboževalce.

Nikoli vitkejša Adele je za svoj »veliki« dan oblekla malo črno oblekico z modernimi puf rokavi, ki ji je pristajala kot ulita.

Pod Adelino šik obleko, se podpisuje znana amsterdamska modna znamka Elzinga, cena pa znaša 672 EUR.

»Hvala vsem za rojstnodnevno ljubezen. Upam, da boste ostali varni in zdravi v teh norih časih. Rada bi se zahvalila tudi vsem delavcem, ki nas držijo na varnem, pri čemer tvegajo svoja življenja. Vi ste zares naši angeli,«

je zapisala.

»Saj se šališ,«

je komentirala Chrissy Teigen, manekenka in soproga glasbenika Johna legenda, ki so se ji kmalu pridružili še ostali.

»Izgledaš neverjetno,«

»O, moj bog, nisem te spoznala,«

»Čakaj, kje je Adele, Kdo si ti in kaj si storila z Adele?«

so bili samo nekateri od zapisanih komentarjev.

Spomnimo, pevka je začela s svojo shujševalno dieto junija lani, dva meseca po tem, ko je sporočila, da se ločuje od moža Simona Koneckieja, s katerim sta bila poročena tri leta.

Zahvaljujoč vadbi Pilates Reformer, na priporočilo Ayde Field, ženae pevca Robbieja Williamsa, je izgubila odvečne kilograme, svojo prehrano pa zasnovala na kislih jedeh ter popolnoma izločila sladkor.

Čeprav je dejala, da sovraži vadbo in odrekanje hrani, je takrat vir blizu pevke izdal, da se je za to drastično spremembo odločila,saj je želela postati dober zgled svojemu sedemletnemu sinu Angelu.

Foto: Instagram, promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam