fbpx

Vauu, Adele shujšala za 45 kilogramov!

Lepota

Kinga Rusin, poljska televizijska voditeljica, se je s pevko Adele fotografirala na zabavi, ki sta jo priredila Beyonce in Jay-Z. “Iskreno, nisem je prepoznala, saj je suha kot vejica,“ je o snidenju povedala Rusin.

Adele je v enem letu svoje življenje postavila na glavo. Hujšati je začela po ločitvi od moža Simona, s katerim ima sedemletnega sina. In ravno zaradi malega Angela se je Adele odločila za bolj zdrav način življenja. 

Adele je preizkusila tako imenovano sirtuinsko dieto, ki je v Hollywoodu vse bolj priljubljena.

Med to dieto se uživajo živila, ki aktivirajo proteine sirtuine, ki spodbujajo večjo porabo maščobe oziroma hujšanje. Poleg tega sirtuini ščitijo celice, zmanjšujejo vnetja v telesu ter upočasnijo staranje.

Ko boste prebrali seznam živil, ki jih je dovoljeno uživati med to dieto, boste razumeli, zakaj je tako priljubljena: temna čokolada (najmanj 85 odstotkov kakava), rdeče vino, kapre, citrusi, jabolka, peteršilj, kurkuma, ohrovt, borovnice, zeleni čaj, kava, čebula, orehe.

Poleg tega naj bi tudi po trikrat na dan obiskala telovadnico.  Nekatere pa njena izguba teže že malo skrbi.

“Nihče ne pravi, da ni krasno, da je izgubila odvečno težo, a hujšanje postaja njena obsesija. Če bi ostala takšna, kot je sedaj, bi bilo vse v redu, a ves čas govori, da bo izgubila še več kilogramov,“

je vir povedal Radaronline.

Vir: zurnal24.si

Foto: Profimedia, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam