fbpx

Več je več: jesenski modni maksimalizem

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Trend, ki bo prevladoval v prihajajoči sezoni.

Osnovni kosi, preprostost in moto: več je manj, bodo šli počasi v pozabo. Krivci za to so novi prihajajoči trendi, ki se osredotočajo na veliko več. Strinjamo se, da je minimalistični pristop najbolj »varno« območje za tiste, ki niso prepričani o svojem modnem znanju, vendar pa še vedno lahko začnejo eksperimentirati z različnimi slogi, kosi in idejami.

Zakaj biti preprosti, če ste lahko veliki, lepi in presenetljivi?

Pospravite vse kose nevtralnih barv in ravnih krojev in začnite nositi trendovske kroje, vpadljive modne dodatke in nakit, s katerim lahko osvajate okolico. Mi vam bomo priskočili na pomoč z nekaj nasveti:

Premešajte vse

Med seboj pomešajte barve, teksture in potiske. Cilj tega modnega trenda je, da postanete opazni in da začnete eksperimentirati. Če želite nositi dva različna cvetlična potiska, naj bosta v svetlih barvah. Za vse, ki prisegate na enobarvni (monokromatski) videz, kombinirajte različne materiale, kot so resice, usnje in čipke ter s tem začinite celoten videz. Tisti, ki vam vzorci in detajli niso najbolj pri srcu, pa oblecite kose z močno poudarjenimi rameni ali zvonastimi rokavi.

style-maksi-moda-jesen (1)

Modni dodatki naj odigrajo ključno vlogo

Včasih majhni detajli povedo več kot same obleke. Preprosto kombinacijo lahko popolnoma spremenite in izboljšate s pomočjo nakita. Okoli vratu si obesite več ogrlic hkrati, h klasični srajci ali puloverju si nadenite modne zapestnice ali pa nosite boho sončna očala v vpadljivih barvah oziroma vedno popularne pom-pom uhane.

XXL

Najlažji način, da preskusite maksimalistični slog pa je, da povečate volumen oblačil, ki jih že zdaj nosite. Poskusite puloverje z oversized detajli, bluze z XXL rokavi ali jakne z močno poudarjenimi rameni. Same se odločite, kateri bo vaš prevladujoči trend.

V galeriji si oglejte, kakšne modne kombinacije smo izbrali za vas …

 

 

 

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam