fbpx

Vedno v trendu: 10 načinov, kako nositi »French girl« pričesko

Lepota, Novice, Prva stran

Prvo pravilo, na katerega prisegajo Francozinje pri negi las, je, da ne uporabljate sušilnika za lase! Lasje naj se posušijo …

Francozinje so vedno v trendu in te pričeske so pravi dokaz za to!

Čeprav se bo našel kdo, ki mu gre pošteno v nos, je dejstvo, da francoski šik ostaja eden in edini, ki se ga nikoli ne bomo nasitili.

Lepo je videti do podrobnosti urejene Italijanke, ki vsakemu detajlu posvetijo veliko pozornosti, a le kako se je mogoče meriti s preprostostjo, ki jo premoreta Jeanne Damas ali Caroline de Maigret? Čisto preprost »casual look«, kot so kavbojke, bela srajca in malo rdeče šminke ter neizogibna pričeska, pod katero lahko napišemo hashtag »I woke up like this«, spadajo pod definicijo francoskega šika, ki se ga ne da naučiti.

Pa vendar, kdo pravi, da šik Francozinje ne bi smele biti naš navdih? Prepoznali jih boste po asimetrični dolžini las, fru fruju in razmršenosti.

In seveda, še nekaj posebnosti, ki so nam zelo všeč. Prvo pravilo, na katerega prisegajo Francozinje pri negi las, je, da ne uporabljate sušilnika za lase! Lasje naj se posušijo na zraku in ostajate zvesti izdelkom za nego las. Za eksperimentiranje nihče nima časa.

V galeriji si poglejte nekaj najboljših primerov »French girl« pričesk, ki vas bodo morda prepričale, da se končno odločite za spremembo, o kateri razmišljate že dolgo.

 

 

Foto: Google,Pinterest,Livingly.com

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam