fbpx

Veliki ljubezenski horoskop za leto 2018!

Lifestyle, Novice, Odnosi, slider, Zanimivosti

Preberite, kaj vam na področju ljubezni, seksa in romantike pišejo zvezde za naslednje leto. Morda pa doživite usodno srečanje?

Horoskopom lahko verjamete, ali tudi ne, a prav vedno je zanimivo ali vsaj zabavno prebrati, kaj različni ‘zvezdogledi’ in astrologi naznanjajo posameznim horoskopskim znamenjem. Saj ne, da se je do sedaj že vsem vse uresničilo s seznama napovedi, če pa se je, je prejkone šlo za zanimivo sinhronost ali pa naključje. Zgodi se namreč, da kakšna od napovedi kdaj celo zadane!

Najdejo se seveda tudi goreči zagovorniki horoskopov, ki vsakič znova vneto in željno čakajo napovedi za prihodnji dan, teden, mesec ali leto. Poglejmo torej skupaj, kakšne so napovedi na področju ljubezni, parčkanja, romantike, seksa, pomiritev, pa tudi potencialnih razhodov za vsako od horoskopskih znamenj.

Business concept – Old key vintage on wood with tag 2018.

 

Vas v letu 2018 čaka zgolj avantura ali ljubezen vašega življenja? Morda pa bo v ljubezni suša? Bo leto prineslo prijetno parčkanje, ali se bo iz tega nemara razvilo kaj več, recimo skupna selitev v nov dom, morda je v ‘kristalni krogli’ predvidena celo poroka? Poglejmo!

Oven

Čaka vas vznemirljivo in turbulenc polno leto, vsaj na ljubezenskem področju. Veliko bo avantur, ponujale se bodo številne možnosti. Posebej bo to opazno v drugi polovici leta, od avgusta naprej, ko planet Jupiter vstopi v vašo hišo ljubezni. Od novembra naprej, ko je Venera v Škorpijonu, bodo sledili mnogi strastni trenutki. Lahko se bo začelo kot poletna avantura, a konec leta 2018 se zna zgoditi, da najdete svojo pravo ljubezen.

Bik

Rojeni v znamenju Bika bodo imeli zanimivo leto, veliko bo priložnosti, da spoznate nove ljudi, posebej na ljubezenskem področju pa bo vse v znaku čustev in njihove izpolnitve. Oktober in november sta pomemben mesec, ker Venera, planet ljubezni, vstopi v retrogradnega Škorpijona, to je idealen čas, da spoznate tistega pravega ali pravo za vas. Na sporedu bodo tudi karmična srečanja z dušami iz prejšnjih življenj. Lahko da boste nostalgični. Vsekakor se ne upirajte, ampak se prepustite občutkom, saj bo sreča v ljubezni v 2018 na vaši strani!

Dvojčka

To bo leto zaljubljanja, a ne kakršnegakoli, pač pa usodnega! Precej verjetno gre za osebo, ki je že nekje blizu vas in jo poznate, a niste še opazili, kako močno čuti do vas. Ta oseba bo zaslužna, da se boste počutili zares posebne! Retrogradna Venera, ki bo vladala letu 2018, bo za vas idealna, da osnujete resno ljubezensko razmerje. Oseba, ki ste ji všeč, vam bo dvorila na domiselne načine, zato se boste čutili poželenja vredna in privlačni. Če boste do nje nesramni ali oholi, pa tvegate, da boste zamudili svojo veliko priložnost v ljubezni!

Rak

V letu 2018 vam zvezde napovedujejo možnost čustvenih kriz; posebej v jeseni je za tiste v resnem razmerju ali zakonu možen resen konflikt s partnerjem. Če boste delali na odnosu, se bodo strasti pomirile in boste rešili zvezo. Se počutite osamljene v tem odnosu? Čas je, da se s partnerjem iskreno pogovorita. Morda boste presenečeni, ko boste slišali tudi njegovo/njeno plat. Leto 2018 je za vas lekcija v iskrenosti, samo tako boste zares postali srečni.

Lev

Nasmiha se vam romanca z nekom iz preteklosti. Oktober in november sta, kot že rečeno, čas, ko vlada retrogradna Venera, kar lahko vpliva na vašo nadaljnjo usodo. V ljubezni bo šlo za precej razburljivo leto, polno presenečenj. To vam bo pravzaprav ustrezalo, saj ste ekscentrični po naravi in uživate, ko ste v središču pozornosti. Zagledanost vase naj vam ne prepreči, da bi bili v trenutku slabosti slepi za osebo, ki vam lahko temeljito pretrese vaš svet.

Devica

Končno! Srečali boste osebo, ki bo delila vaše vrednote, pogled na življenje in navade. Ni nujno, da bo šlo za nekoga novega, zna se zgoditi, da se bodo romantični občutki rodili v odnosu s prijateljem ali prijateljico in se spremenili v zvezo, ta utegne postati resna in se morda celo kmalu okrona s poroko! Pogovarjajte se o svojih občutkih, tudi, če vas bodo presenetili. Zapomnite si, nekatere stvari se zgodijo z razlogom…

Tehtnica

Tehtnice čaka nadvse intrigantno leto v ljubezni. Zna se zgoditi, da boste svojega dolgoletnega partnerja ugledali v povsem novi luči. Lahko pa se tudi zgodi, da se boste spomnili nekaterih bivših ljubezni, ki vas bodo začele obsedati. Če imate v mislih načrte za eksotično potovanje, se zna na tisti lokaciji dobesedno kresati od strasti. Prepustite se – in uživajte.

Škorpijon

Ker so Škorpijoni nadvse čutni in strastni, bo prihajajoče leto le še poudarilo te njihove lastnosti. Vaša seksualna plat bo še posebej prišla do izraza. To ne pomeni, da niste sposobni romantičnih občutkov in poglabljanja zveze v še resnejšo, vendar se bo leto začelo z nebrzdanimi strastmi. Vseeno ne dovolite, da strast in spolnost povsem zavladata vaši glavi, sicer se boste hitro kesali…

Strelec

Saturn bo mešal štrene v vašem ljubezenskem življenju: to bo kot nalašč, da končno ustvarite resno zvezo. Če je nekje v vaši preteklosti skrita ‘velika ljubezen’, na katero še vedno mislite, je leto 2018 zelo ugodno, da obnovita stike, morda celo prebudita nekdanja čustva. Bodite pogumni in prevzemite pobudo. Le kaj je najhujše, kar se vam lahko zgodi?

Kozorog

Kozorogi bodo v 2018. optimistični, polni samozavesti, obenem pa bodo imeli podporo bližnjih, še posebej ljubezenskih partnerjev. Ti jim bodo pomagali, da se bo uresničilo vse, kar so si zamislili. Samski, pozor! V prvih osmih mesecih prihodnjega leta je velika možnost, da najdete človeka, v katerega se boste zaljubili in z njim imeli resno zvezo.

Vodnar

Vodnarji slovijo po nestanovitnosti; v tem letu bodo končno lahko iskreni glede svojih čustev in razumevanja ljubezenskih odnosov. Zelo možno je, da bodo prav v letu 2018 srečali nekoga s podobnim pogledom na svet, obenem pa bodo s to osebo lahko ohranili svojo dragoceno samosvojost, saj ta oseba ne bo omejevala vodnarjevega svobodnjaškega duha. Bistvo je samo to: naj se ne bojijo na glas povedati, kaj čutijo! Ključ je v iskrenosti.

Ribi

Leto 2018 bo za vas zelo posebno. Veliko možnosti je, da boste prav v naslednjih mesecih doživeli ljubezen na najbolj pristen in globok način. Z osebo, ki bo nepričakovano vstopila v vaše življenje, boste zgradili odnos, ki ima zares dobre možnosti, da se konča z zakonom. Pustite svojim občutljivim senzorjem, da prepoznajo to osebo. Ne zanemarite neverbalnih znakov naklonjenosti. Tokrat ne boste ljubili zgolj platonsko, ampak boste dokazali, da ste tudi ribe in ribaki lahko še kako strastni tudi po fizični plati!

 

Foto: Whiskey Riff, Xtarot, Popusgar, Bustle, Freehoroscopes, Astrosofa, Thoughtcatalog


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam