fbpx

Venxly: s telefonom do zaslužka

Zanimivosti

Svet marketinga obrača slovenska aplikacija Venxly, ki bo prikazovanje oglasov na vašem mobilniku nagradila s plačilom. Bo novi slovenski start up obrnil trende v marketingu? Mobilno oglaševanje je najhitreje naraščajoča oblika oglaševanja. Tudi uporaba mobilnikov narašača in povprečni uporabniki vse več časa posvetimo uporabi pametnih telefonov. Mlada ekipa iz Slovenije je sestavila mobilno aplikacijo, ki na […]

venxly

venxlySvet marketinga obrača slovenska aplikacija Venxly, ki bo prikazovanje oglasov na vašem mobilniku nagradila s plačilom. Bo novi slovenski start up obrnil trende v marketingu? Mobilno oglaševanje je najhitreje naraščajoča oblika oglaševanja. Tudi uporaba mobilnikov narašača in povprečni uporabniki vse več časa posvetimo uporabi pametnih telefonov.

Mlada ekipa iz Slovenije je sestavila mobilno aplikacijo, ki na glavo postavlja dosedanje oblike oglaševanja. Uporabniki bodo namreč za ogled oglasa prejeli plačilo. S tem bodo uporabniki stimulirani, da si oglas dejansko pogledajo, hkrati bo prikazani oglas tisto, kar uporabnika dejansko zanima.
»Nova oglaševalska platforma Venxly bo podjetjem omogočala, da si zelo natančno izberejo svojo ciljno skupino. Izbirali bodo lahko po njihovi starosti in interesih. Nato jim bodo, kar je najpomembnejše, ob točno določenem času in na točno določeni lokaciji, poslali svojo oglasno sporočilo,« razlaga Miha J. Mulec, avtor ideje. Uporabniki bodo tako dobivali oglase, ki jih dejansko zanimajo in bili za to tudi plačani. Oglaševalci pa bodo hkrati imeli najbolj natančno določeno ciljno skupino, katerim bodo lahko določili kdaj in celo kje, se jim te oglasi prikazujejo.

Leto in pol je trajal razvoj celotne platforme, ki omogoča uporabo storitve Venxly. Sodelovali so strokovnjaki iz različnih kontinentov in te dni platforma pričenja s svojim delovanjem. Aplikacija podjetjem omogoča natančno določitev svojih oglasnih mest. Za prvo državo, kjer je aplikacija na voljo so izbrali Slovenijo. Tukaj želijo zagnati skrbno pripravljen poslovni model, ki ga želijo razširiti po celotnem svetu.

»Oblike oglaševanja se nenehno spreminjajo. Na koncu zmaga tista, ki je najbolj učinkovita in cilja prave uporabnike ob pravem času. Venxly hkrati svoje uporabnike še nagradi za svoje delo. Ali ni to nekaj najboljšega?« se sprašuje naš instafant Anej Ferko, član ekipe Venxly odgovoren za odnose z javnostmi.

venxly
Uporabnikova naloga je zgolj, da si ustvari profil Venxly na spletni strani in preko Google Play namesti aplikacijo. Ko se bo uporabnik približal oglaševani lokaciji, bo na svoj telefon prejel obvestilo, da ga čaka nov oglas. Z ogledom oglasa bo prejel dobroimetje, ki ga bo lahko ob koncu meseca prenesel na svoj bančni račun. Povsem preprosto.


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam