fbpx

Versacejeva kolekcija za pomlad 2018 je epska mešanica supermodelov

Moda, Novice, Prva stran

Pred fotografskim objektivom Stevena Meisela se je zvrstilo več generacij modelov.

Po epski vrnitvi modelov iz 90. let prejšnjega stoletja, ki so se sprehodili po modni pisti za Versacejevo kolekcijo pomlad 2018, je zdaj modna hiša pripravila kampanjo, v kateri sodelujejo najbolj ikonični modeli zadnjih tridesetih let.

Tako kot modna revija bo tudi kolekcija za pomlad 2018 posvečena preminulemu Gianniju Versaceju, ki je tragično umrl pred 20. leti. Pred fotografskim objektivom Stevena Meisela se je zvrstilo več generacij modelov, kot so Naomi Campbell, Christy Turlington, Gisele Bündchen, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Irina Shayk, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth in Noah Luis Brown.

“Pripravljati to kampanjo je bilo odlično, saj sem bila ves čas obkrožena z vsemi svojimi in Giannijevimi prijatelji. V zraku je bila igriva energija, občutek sem imela, da smo se spet znašli v devetdesetih letih,”

je povedala Donatella Versace.

Kampanja skupaj z najbolj znanimi supermodeli 90.let vključuje tudi vzpenjajoče modele, kot sta Gigi Hadid in Kaia Gerber. Kaia, 16-letna hčerka Cindy Crawford, se je prvič sprehodila po modni pisti za kolekcijo pomlad 2016, nato pa še skupaj s slavno mamo za prihajajočo pomlad.

V središču zadnjega milanskega tedna mode je bila prav modna revija Versace za pomlad 2018, ki je vsebovala Giannijeve najljubše supermodele iz 90. let: Claudio Schiffer, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Heleno Christiansen in Carlo Bruni.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam