fbpx

Vichy predstavil revolucionarno ekspertizo

Lepota, Novice

Nova formula z nadomestkom hormona DHEA učinkovito zmanjšuje posledice vpliva menopavze na staranje kože.

Vichy Slovenija nas je v petek povabil v restavracijo Strelec na Ljubljanskem gradu, na predstavitev edinstvene ekspertize. Ob Svetovnem dnevu menopavze, ki ga Svetovna zdravstvena organizacija obeležuje 18. oktobra, je razkril revolucionarno inovacijo Neovadiol nadomestni kompleks, ki premika meje na področju nege zrele kože. Nova formula z nadomestkom hormona DHEA učinkovito zmanjšuje posledice vpliva menopavze na staranje kože. Vichy, vodilna dermokozmetična znamka, je za izbrane goste pripravil odmevno predstavitev, ki je odgovorila na vsa vprašanja zdravega življenja in kakovostne nege žensk v zlatih letih.

Predstavitev edinstvene nege je potekala na glamurozni lokaciji restavracije Strelec

 

IMG_2542

Urša Latin, urednica lepote in lifestyle in Anja Cajhen, odgovorna urednica Style.Over.Net

Goste sta o pomembnih spremembah v menopavzi poučili priznani strokovnjakinji, Mirjam Rogl Butina, dr. med, specialistka dermatovenerologije in nutricionistka Vera Simončič. Dermatologinja je poudarila pomembne procese v zreli koži, ki zaradi zmanjšanega delovanja hormonov v tem obdobju izgublja čvrstost in sijaj. Nutricionistka pa je razkrila, da se v zrelih letih presnova upočasni za približno 10 do 15 odstotkov, zato moramo za dobro počutje in videz v tem obdobju prilagoditi tudi prehrano.

Vera Simončič

Mirjam Rogl Butina

Petra Mlakar Zorko, PR & CRM Manager, L’Oreal Slovenija je predstavila rešitev za nego kože v zlatih letih: »Vichy z najnovejšimi raziskavami in inovacijami izpopolnjuje linijo izdelkov Neovadiol. Zadnja inovacija je nadomestna kozmetika, ki je plod 14 let raziskav vpliva menopavze na kožo in številnih kliničnih študij. Neovadiol nadomestni kompleks napolni vašo kožo z mladostnim videzom.«

Foto 2

Naše gostiteljice: Jelena Prša Šimko, Petra Mlakar Zorko, Vesna Manestar, Karmela Horvat

 

Foto: Peter Irman za Vichy Slovenija


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam