fbpx

Vichy v boju proti znakom staranja kože z močnimi ampulami

Lepota

To jesen Vichy predstavlja inovacijo – svoje prve LiftActiv Specialist ampule z izjemno aktivnimi sestavinami v močnem odmerku, ki bo vašo kožo v kratkem času učvrstil in pomladil.

“Ne mršči se, ne bodi pod takšnim stresom, zmanjšaj vnos sladkorja, pij dovolj vode, več telovadi …”

Kolikokrat ste slišale najrazličnejše nasvete, kako lahko s spreminjanjem svojih navad zmanjšate nastanek gub? Toda kaj narediti, ko niti upoštevanje vseh teh nasvetov ne zmanjša sledi staranja?

Spoznaj minimalistično formulo Vichy LiftActiv Specialist ampul, ki ciljno delujejo na vse vrste gub in pomanjkanje sijaja, kožo okrepijo, ji povrnejo sijaj ter zmanjšajo vidnost gub. Ta inovacija za boj proti staranju z ustreznim odmerkom nege v zaščitni stekleni ampuli je na voljo v dveh oblikah, Peptide-C anti-aging ampulah za dnevno in večerno nego ter LiftActiv Glyco-C za nočno nego obraza proti gubam.

LiftActiv Specialist Peptide-C ampule – vaš super odmerek proti gubam

Vichyjeve Peptide-C anti-ageing ampule so namenjene dnevni in večerni negi. Zahvaljujoč odlični povezanosti sestavin, vitaminu C, biopeptidom, multimolekularni hialuronski kislini in Vichyjevi vulkanski vodi kožo v trenutku navlažijo in učvrstijo. Po 10 dneh je koža videti bolj sijoča in poživljena, po enem mesecu pa obnovljena ter zapolnjena in z vidno manjšimi gubami.

Deset odstotkov čistega vitamina C v ampuli prispeva k posvetlitvi kože in nežni odstranitvi starih kožnih celic. Po drugi strani so biopeptidi zaveznik v boju proti izgubi kolagenskih vlaken – ob tej priložnosti so v Vichyjevih laboratorijih uporabili peptide iz riževih beljakovin in beljakovine iz volčjega boba. Za polnost in navlaženost kože je zadolžena multimolekularna hialuronska kislina, Vichyjeva vulkanska voda s 15 esencialnimi minerali pa krepi naravno obrambo kože.

LiftActiv Specialist Glyco-C ampule – vaš super odmerek proti starostnim pegam in temnim madežem

Poleg ampul, prilagojenih dnevni negi, so LiftActiv Glyco-C piling ampule namenjene nočni negi. Delujejo na različne vrste hiperpigmentacij, kot so temne lise, starostne pege in povnetne hiperpigmentacije zaradi aken.

V teh ampulah je moč Vichyjeve vulkanske vode obogatena z 10 odstotki kompleksa z glikolno kislino in vitaminom CG – kompleks z glikolno kislino poenoti videz polti, poskrbi za piling in zmanjša temne lise, medtem ko vitamin CG zmanjša temne lise, koži povrne sijaj in popravi hiperpigmentacije.

Zahvaljujoč ampulam LiftActiv Glyco-C koža čez noč postane bolj gladka in svetla, po enem mesecu so temne lise zmanjšane, po dveh mesecih pa je popravljena vidnost hiperpigmentacije zaradi aken in pigmentacij.

Po dveh mesecih uporabe omenjenih ampul je  100 odstotkov od 51 žensk ocenilo, da je njihova koža videti bolj gladka in mehka, 98 odstotkov, da je bolj sijoča, 94 odstotkov jih je zatrdilo, da je njihova polt videti poenoteno, intenzivnost temnih lis pa zmanjšana za 90 odstotkov.

Pet razlogov ZA uporabo LiftActiv Specialist anti-ageing ampul:

  1. VISOKA KONCENTRACIJA AKTIVNIH SESTAVIN – formula Peptide-C anti-ageing in LiftActiv Glyco-C ampul vsebuje sestavine za lepši videz kože v ustreznem odmerku.
  2. MOČNA FORMULA Z VISOKO KONCENTRACIJO IN KAR NAJMANJ SESTAVINAMI TER BREZ VONJA – aktivne sestavine Peptide-C anti-aging ampul in LiftActiv Glyco-C nočnih piling ampul optimizirajo učinkovitost in kakovost formule, pri tem pa ne vplivajo na njeno senzoričnost.
  3. OPTIMALNO ZAŠČITENA FORMULA – tudi do 48 ur po odprtju ostane formula dobro zaščitena zahvaljujoč stekleni ampuli temne barve, ki jo ščiti pred vplivom dnevne svetlobe, UV-žarkov in kisika ter kontaminacijo.
  4. ENA AMPULA NA DAN PREŽENE GUBE Z OBRAZA STRAN – uporabite Peptide-C anti-aging ampulo zjutraj in zvečer. Po dveh uporabah dnevno je koža po 10 dneh bolj gladka in sijoča. Po enem mesecu uporabe so gube zmanjšane, koža pa obnovljena.
  5. KOT VSAKODNEVNI DODATEK NEGI ZA KREPITEV KOŽE za vidno lepši videz kože uvrstite v svojo rutino eno 1,8-ml ampulo na dan.

Kako uporabljati LiftActiv Specialist anti-ageing ampule?

Vsako pakiranje Peptide-C anti-aging ampul in LiftActiv Glyco-C nočnih piling ampul vsebuje 10 ampul za 20 uporab in plastični aplikator za večkratno uporabo.

Vsebino Liftactiv Peptide-C ampule se nanese na celoten obraz in vrat, z izogibanjem predelu okrog oči (vek in podočnjakov). Izdelek nežno vtrite v smejalne gube, gube na vratu in predel med obrvmi, nato pa pustite 30 sekund, da se vpije.

Za popolno rutino nege priporočamo po nanosu Liftactiv Peptide-C ampul uporabo Liftactiv Collagen Specialist kreme. Vsebino Liftactiv Glyco-C ampule nanesemo na obraz s pomočjo vatice in nežno vtremo na predele kjer so temni madeži in hiperpigimentacija.

Pri nanosu se izogibajte predelu okrog oči in počakajte 30 sekund, da se nega vpije. Priporočamo, da zjutraj po uporabi Liftactiv GlycoC ampul izberete uporabo izdelka z zaščitnim faktorjem, v liniji Liftactiv Collagen Specialist je na voljo dnevna nega SPF 25.

Priporočena rutina LiftActiv Specialist Ta linija izdelkov spodbuja proizvodnjo naravnega kolagena, s čimer kožo opremi za boj proti progresivnemu staranju. Za popolno rutino LiftActiv Specialist se priporoča uporaba kreme LIFTACTIV Collagen Specialist z delovanjem proti staranju na globoke gube, medtem ko se za zaščito pred širokim spektrom UVA- in UVB-žarkov priporoča LIFTACTIV Collagen Specialist SPF 25.

Izberite svojo močno formulo proti znakom staranja kože na obrazu in sprejmite svoja leta ter smejalne gube. Vichy vam le ponuja način, kako zmanjšati njihovo vidnost.

Več informacij o ampulah Vichy LiftActiv Specialist ter ostalih izdelkih znamke poiščite na strani vichy.si.

Foto: Vichy


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam