fbpx

Victoria Beckham in njena skrivnost popolne kože: vse je v eni zelo poceni in dostopni sestavini!

Lepota

Britanka modna oblikovalka je znana po svojih dobrih stajlingih in brezhibni polti. In ko je v vprašanju brezhibna polt – to je njena skrivnost.

Nekdanja članica popularne pop skupine Spice Girls, danes pa priznana modna oblikovalka, 46-letna Victoria je z leti videti le še bolje.

Ne malo ljudi se sprašuje, kako ji to uspeva, zdaj pa je končno razkrila, koliko kozmetičnih izdelkov uporablja dnevno.

Žena nekdanjega nogometnega superzvezdnika je odkrito priznala, da je do nedavnega za kozmetične izdelke in tretmaje porabila nekaj tisoč evrov na mesec.

Zdaj pa je povedala, da je odkrila veliko cenejši izdelek, zaradi katerega je njen obraz videti božansko. To je navadni jod.

»Jod pospešuje celjenje ran, je odličen antioksidant za kožo in pripravek za odstranjevanje brazgotin, posledica aken in mozoljev. Je nepogrešljiv preparat v mojem domu. Mogoče ga številni ne poznajo, a jod lahko uporabljamo za različne stvari.

Poleg medicinskih namenov, ga lahko uporabljamo za kozmetično lepotno rutino. Hčerki ga bom nedvomno priporočila, če bo imela težave z mozolji. Moj obraz je tako sijoč, zdrav in čist in tega nisem dosegla z nobenim drugim izdelkom,«

je priznala Victoria.

Foto: Profimedia


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam