fbpx

Victoria Beckham je iz pajkic ustvarila ‘it’ modni kos!

Moda, Znani

Ta sloveča modna ikona in priznana oblikovalka je navadne pajkice kombinirala tako, da je iz njih v trenutku ustvarila ‘it kos’, kot bi ga vzeli iz visoke mode.

Victoria Beckham se je v minulih dneh pokazala na ulicah Pariza v oblačilu, ki bo morda postal celo njen nov zaščitni znak. Modni slog 80. let se namreč vrača na velika vrata. 

Vic je – kot mimogrede in nonšalantno- pokazala svetu najbolj eleganten način, kako nositi dobre stare pajkice oziroma ‘legice’. Stilsko zmago je ta znana modna ikona in obenem oblikovalka dosegla tako, da je pajkice kombinirala k nekoliko daljši Chanel jopi.

Ta tipičen športni kos oblačila je nadgradila tako, da je izbrala pajkice s trakovi, ki jih je zapela pod elegantne bele salonarje z visoko peto. Tiste, ki ste odraščale v 80-ih, se še spomnite, da smo pajkice z elastičnim trakom zapenjale pod stopalo, Victorii pa je celo v tem primeru uspel povsem nov ter inovativen stilski način.

Pariški styling je Beckhamova zaokrožila s clutch torbico, ki jo je sama oblikovala za svojo znamko Victoria Beckham. Priznati moramo, da je bil ta modni dodatek nadvse učinkovit. Vicks ponavadi v javnosti rada nosi hlače s širokimi hlačnicami, očitno pa je (na novo) odkrila tudi ljubezen do pajkic, ki le še dodatno poudarijo njeno vitko postavo.

D. S.

Foto: Profimedia, Elle, Metro


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam