fbpx

Victoria Beckham je nesporna kraljica londonskega tedna mode

Moda

Časi, ko je bila Victoria znana kot pevka, so že zdavnaj pozabljeni.

Nekdanja pevka skupine Spice Girls je v tem trenutku eno izmed največjih imen v svetu mode, saj jo hvalijo in spoštujejo tako modni kritiki kot tudi javnost.

Po newyorškem tednu mode je modni svet trenutno v Londonu, kolekcija Victorie Beckham pa je s svojo modno zgodbo navdušila vse po vrsti.

Moda Victorie Beckham je tista, ki pozna ženske, njihovo bistvo in združuje vse, kar z oblačenjem želijo sporočiti okolici.

Kolekcijo so v prvi vrsti, poleg družine, spremljali tudi Carole Alt, urednica francoskega Voguea, Edward Enninful, urednik britanskega Voguea in Anna Wintour, urednica ameriškega Voguea

Vic se ne izogiba ženski krhkosti, ki pa je hkrati dovolj samozavestna, da se dobro znajde v svetu moške prevlade.

Kolekcija je prežeta z ženstveno noto 70-ih, ki je oblikovalki že v preteklosti služila kot navdih, zato je sklenila, da jo bo uporabila tudi tokrat.

Kolekcija v ospredje postavlja obleke, volumen, zanimive materiale in vzorce, ki poskrbijo za nepozabno kombinacijo.

Glede na to, da oblikovalka resnično nosi svoje modele, se lahko strinjamo, da se popolnoma zaveda, kaj počne. Z ohranjanjem preprostosti, ki vsebuje drobce moči, samozavesti in poguma, pa ji vedno uspe predstaviti kolekcijo, s katero je je izredno enostavno poistovetiti.

Lo

Foto: Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam