fbpx

Victoria Beckham komentirala govorice, da bo oblikovala poročno obleko Meghan Markle

Moda, Novice, Prva stran, Znani

Kaj je znana oblikovalka povedala?

Bolj kot se bliža dan D, vedno več je ugibanj, kdo bo oblikoval poročno obleko Meghan Markle.

Vse od zaroke Meghan Markle in princa Harryja se svet sprašuje, komu bo bodoča pripadnica kraljeve družine zaupala oblikovanje poročne obleke. Kate Middleton je leta 2011 to čast zaupala britanski oblikovalki Sarah Burton iz hiše Alexander McQueen, koga pa bo izbrala Meghan, še vedno ostaja glavna tema v družabnih krogih.

Nekdanja zvezdnica serije Suits je na uradnih zaročnih fotografijah nosila čudovito kreacijo modne znamke Ralph & Russo, zato so avstralski oblikovalci prav na vrhu seznama, so pa dobili resno konkurenco.

Pred kratkim je Meghan namreč spoznala Victorio Beckham in med damama se je hitro spletlo tesno prijateljstvo, kar nas ne preseneča, saj imata obe zelo podoben slog oblačenja. Mnogi so zato prepričani, da bo prav nekdanja »Spajsica« oblikovala obleko za Meghanin veliki dan.

Žal pa nam je Victoria ta teden postregla z dvema slabima novicama, saj je uradno zanikala govorice o ponovni turneji skupine Spice Girls ter dodala, da ne bo oblikovala Meghanine poročne obleke.

Za The Guardian je modna oblikovalka povedala, da je bila Meghan v njenem puloverju videti res fantastično, prav tako je prepričana, da bo poroka zelo sproščena in zabavna, nevesta pa je ni prosila, da bi oblikovala poročno obleko.

Meghan v puloverju Victorie Beckham

Trenutno nam torej ne ostane nič drugega, kot da še malo ugibamo, koga bo doletela ta izjemna čast.

 

Foto: Alex Lubomirski, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam