fbpx

Victoria Beckham v kavbojkah, za katerimi je znorel ves svet! TO je razlog!

Moda

Novi trend kavbojk je udobnost in šik!

V Londonu je pred kratkim potekal teden mode, v skladu z dogajanjem okoli pandemije, pa je bila večina modnih revij in kolekcija prikazana s pomočjo spleta.

Victoria Beckham je načrtovala majhno salonsko modno revijo s petnajstimi povabljenci, vendar jo je v zadnjem trenutku odpovedala.

Namesto tega je na svojem Instagramovem profilu delila video posnetke in fotografije nove kolekcije pomlad / poletje 2021.

Kolekcija je bila izdelana med karanteno, poudarek pa je na preprostih oblekah, oversized srajcah ter elegantnih in klasičnih krojih. Pri barvah se je Victoria odločila za bolj živahne, zato prevladujejo lila, rumene in zelene barve, ki poživijo klasično paleto črne, bele, oker ter temno modre.

Kot je povedala oblikovalka, je navdih za barve našla v kuhinji. Za The Guardian je priznala, da jo je navdihnila hrana, ki jo je v času karantene doma pripravljal David.

Poleg kolekcije je Victoria na Instagramu objavila tudi fotografijo edinih obiskovalcev modne revije – moža in otrok. Za to priložnost je oblikovalka oblekla kavbojke, ki so trenutno zelo trendovske.

Te ohlapne hlače z visokim pasom se vlečejo po tleh in tako skrivajo višino petk.

Victoria je te kavbojke dodala v svojo glavno kolekcijo, saj so modni kosi, ki jih trenutno nosimo vsi, bolj ležerni. Prepričani smo, da bomo ta model kavbojk nosili kmalu čisto vsi.

»Celotno karanteno sem nosila stare kavbojke. Vendar morate vedeti, da nikoli nisem nosila pajkic ter trenirke, razen v fitnesu,«

je sporočila gospa Beckham.

»Kolekcija je zelo preprosta, s poudarkom na ohlapnih silhuetah, priložnostnih krojih, primernih za delo. Kosi so manj strogi in lažji za kombiniranje. To je prava funkcionalna garderoba. Ta kolekcija je narejena za resnično, vsakdanje življenje. Kolekcija je sanjska, ki jo je navdihnila resničnost,«

je zaključila.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam