fbpx

Victoria Beckham v zelenem kostimu postavlja nove standarde ‘poslovne garderobe’!

Moda, Novice, Prva stran

Nobena šefica ne zna biti tako šefovska, kot prav Vicks.

Če nas vprašate, kako bi morala biti videti poslovna ženska, imamo na razpolago en sam odgovor: kot Victoria Beckham! Z njenim slogom oblačenja enostavno ne morete nikoli zgrešiti, velikokrat pa je prav Vicks, nekdanja pevka Spajsic in sedaj veliko modno oblikovalsko ime, tista, ki nas uči česa novega.

Večkrat je že dokazala, da ima rada smaragdno zeleno barvo, ki ji kot temnolaski čudovito pristoji, toda v tem smaragdno zelenem poslovnem kostimu nas je pustila brez diha! Kdo ji je izdelal ta čudovit kostim s hlačami? Kar sama si ga je ukrojila in sešila, tudi vi ga najdete v njeni aktualni predjesenski kolekciji 2018!

44-letna Victoria ne bi mogla najti boljše reklame za svojo lastno modno znamko, kot je ona sama, ko se sprehodi po ulicah v londonski četrti Mayfair na zajtrk s sodelavkami, kot se je v tem primeru, ali, ko se pojavi na kateri od svečanih priložnosti v kosih iz svojih kolekcij.

Na kraljevi poroki 19. maja z možem Davidom

Čeprav so jo nekateri modni kritiki okrcali, ker je na poroko Meghan Markle in princa Harryja z možem Davidom Beckhamom prišla v nekoliko komorni opravi, so jo drugi prav zaradi iste obleke ovenčali kot eno najboljše oblečenih gostij na kraljevi poroki. Že nekaj dni kasneje je Vicks spet dokazala, da točno ve, kako se modnim stvarem streže.

Nadela si je t. i. ‘power dress’, eleganten poslovni kostim iz svoje predjesenske kolekcije za 2018 – podložen suknjič in široke, udobne hlače z visokim, poudarjenim pasom iz istega blaga v prelepi smaragdno zeleni. Spodaj je oblekla elegantno belo srajco, v roko dala svetlo rjavo usnjeno ‘clutch’ torbico in na glavo retro sončna očala.

Zraven je obula črne salonarje s platformo ter se okrasila s trendovskim zlatim nakitom. Z enim stavkom: stilski zadetek v polno!

 

Foto: Profimedia, Entertainment Tonight, Daily Mail, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam