Victoria svojo družino označila za delavski razred, a jo je David hitro utišal

09. oktober 2023

Victoria svojo družino označila za delavski razred, a jo je David hitro utišal

09. oktober 2023

David Beckham je prekinil ženin intervju in jo opomnil, da njena družina ni bila del delavskega razreda.

Na Netflix je pred nekaj dnevi prišla štiridelna dokumentarna serija o legendarnem nogometašu Davidu Beckhamu, v katerem seveda nastopa tudi njegova žena Victoria, nekoč znana kot ‘Posh Spice’, ‘nobel spajsica’.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Po premieri serije je na spletu hitro zaokrožila njena trditev, da izhaja iz delavskega razreda, pri čemer je David prekinil njen intervju in ji rekel, naj pove resnico. Iz sosednje sobe je pomolil glavo in dejal: “Bodi iskrena. S kakšnim avtomobilom te je oče vozil v šolo?” Ko se je poskušala izviti odgovoru, jo je David znova prekinil in rekel: “Ne, z enim odgovorom. S kakšnim avtomobilom?”

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

“Odvisno,” je v obrambi dejala Victoria, David pa nadaljeval: “Ne, ne, ne,” dokler ni končno popustila in priznala: “V 80. je imel moj oče Rolls-Roycea,” David se ji je zahvalil in se umaknil.

Videoposnetek je zaokrožil na številnih platformah in ima že več milijonov ogledov.

Not under David Beckhams watch
byu/Rajat-Chauhan infunnyvideos

Victoria Beckham, nekoč Adams, je odraščala v Essexu v Angliji, kjer je njen oče ustanovil podjetje za veleprodajo elektronike. S podjetjem je zelo dobro zaslužil, zato je lahko svoji družini zagotovil udobno življenje, ki je vključevalo tudi vožnje v šolo z omenjenim Rolls-Royceom.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic