fbpx

Video: Jani in Teja o težkih trenutkih zveze

Domača scena, Znani

»Prva tri leta najine zveze so bila v bistvu zelo težka, turbulentna, veliko sva se kregala.«

Jani in Teja Jugovic kot Cool fotr in Cool mamacita že kar nekaj časa navdušujeta sledilce na Instagramu. V svojih objavah tudi mnogo razkrijeta o svojem zasebnem življenju.

Pred nekaj časa sta o najtežjih trenutkih svoje zveze in neprijetnih plateh slave spregovorila v videu za Youtube kanal Joonglaa. Poudarjata, da tudi pri njima ni vedno vse le rožnato. Predvsem na začetku zveze sta se veliko tudi prepirala.

»Prva tri leta najine zveze so bila v bistvu zelo težka, turbulentna, veliko sva se kregala,« se spominja Jani. Teja pa dodaja, da je bil razlog tudi podjetje, ki sta ga tedaj skupaj odprla in je bilo potrebno veliko usklajevanja.

Spregovorila sta tudi o največjih lažeh, ki sta jih o sebi prebrala v medijih. Teji so tako mediji kar nekajkrat pripisali nosečnost, Janija pa najbolj moti dejstvo, da mediji zelo pogosto njegovega priimka ne zapišejo pravilno.

Povedala pa sta tudi katere lastnosti najbolj cenita en pri drugemu in katere lastnosti jim niso všeč. Več si poglejte v spodnjem videu:

Foto: Youtube Joonglaa


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam