fbpx

VIP Angelska zabava @ Gospodarsko razstavišče – GR | 12. februarja 2015 ob 20. uri

Dogodki

VIP angelska zabava 2015 je zagotovo en najbolj bleščečih in zaželenih modnih dogodkov v Sloveniji. 18 najlepših in najbolj prepoznavnih slovenskih manekenk se bo po vzoru svetovno znanega modnega showa, v spodnjem perilu in bleščečih dodatkih sprehodilo pred izbranimi VIP gosti, v četrtek, 12. februarja 2015 ob 20. uri. Kaja Štrigl, Inja Zalta, Ula Šemole, […]

VIP angelska zabava 2015 je zagotovo en najbolj bleščečih in zaželenih modnih dogodkov v Sloveniji. 18 najlepših in najbolj prepoznavnih slovenskih manekenk se bo po vzoru svetovno znanega modnega showa, v spodnjem perilu in bleščečih dodatkih sprehodilo pred izbranimi VIP gosti, v četrtek, 12. februarja 2015 ob 20. uri.

vipangeli

Vir: Facebook

Kaja Štrigl, Inja Zalta, Ula Šemole, Alma Tana Jakos, Laura Škvorc, Mirela Korać, Natalija Osolnik  Anja Petrič, Sabina Remar, Nastasja Prihoda, Zlata Okugić, Eka Homovec, Jana Koteska, Karin Škufca, Iryna Osypenko Nemec in Stefania Bojič so angelske lepotice, ki vam bodo ta večer burile domišljijo in obračale glave, vse skupaj pa bo popestrila trenutno najbolj aktualna glasbena skupina Muff.

V prodaji je samo 200 vstopnic za dogodek. V ceno vstopnice je vključen tudi after party, kjer se bodo gostje brezplačno razvajali z izbrano hrano in pijačo, deležni pa bodo tudi drobnih pozornosti naših pokroviteljev.

Se vidimo!


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam