fbpx

Vizažist igralke Blake Lively razkril, kako poiščete pravi odtenek šminke

Lepota, Novice, Prva stran, Znani

Zaradi velike izbire šmink je včasih zelo velik izziv izbrati samo eno in še tisto pravo.

Zaradi velike izbire šmink je včasih zelo velik izziv izbrati samo eno in še tisto pravo. Pri tem pa se zgodi, da je določeni odtenek rdeče na prijateljici videti odlično, ko pa ga nanesemo na svoje ustnice, pa je odtenek popolnoma zgrešen.

Zato je včasih dobro, da si za vzgled vzamemo zvezdnice, saj za svoje ustnice uporabljajo šminke, ki jim najbolje pristajajo. Med njimi je nedvomno tudi igralka Blake Lively in njen vizažist Christopher Buckle ima odličen trik, ki vam bo pomagal izbrati pravi odtenek.

Christopher, poznan vizažist, ki sodeluje tudi s Kelly Ripa in Kate Beckinsale, je razkril, da sta pri izbiri pravega odtenka pomembni samo dve stvari, polt in kaj želite poudariti.

»Največkrat izberem barvo, ki je nasprotna kot odtenek kože, saj je obraz tako videti bolj svež. Če ima ženska rumen ten, uporabim rožnato šminko. Izbiram barve, ki izstopajo ali pa ustvarjajo ravnotežje. Če želite, da je pozornost na očeh, potem izberem odtenek, ki ni tako močen in ne pritegne veliko pozornosti. To so šminke v nude ali bledo rožnatih odtenkih. Če pa želimo manj pozornosti na oči, potem izberem rdečo šminko, ali šminke v odtenkih temno vijoličaste ali oranžne.«

Smiselno, kajne?

Za dnevne priložnosti igra Christopher na karte naravnega videza ter priporoča klasični videz z rdečo šminko ali šminko v svetlo rožnatem odtenku.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam