fbpx

Vodič Parižanke, kako se obleči za različne življenjske situacije

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Vedno elegantna Ines de la Fressange govori o tem, kaj storiti, ko stojite pred omaro in nimate kaj za obleči.

Ines de la Fressange je strokovnjakinja za francoski šik. Je Chanelova muza in bližnja prijateljica Karla Lagerfelda, ki obvlada moderno eleganco, ki jo poznajo le Parižani, stil, ki ga dopolnjujejo z brezskrbnostjo. V njeni novi knjigi, Parisan Chic Look Book: What Should I Wear Today?, predstavlja vse, kar se je naučila čez leta. Spodaj vam predstavljamo 5 nasvetov, kaj obleči, ko se znajdete v tistih življenjskih situacijah, ki so največji izziv.

 

Odpravljam se na prvi zmenek

Najbolje je, da ne razkrijete vsega že takoj na začetku. Kratka majica, ki vam da občutek ženskosti, tvidasti blazer za bolj tradicionalen videz, oprijete kavbojke, da ne boste videti preveč fantovsko, pas, ki poudari vaš ozek pas in čevlji s peto, s katerimi naredite vtis.

Zamujam v službo

Ko nimate časa, ne eksperimentirajte. Ostanite pri klasičnih kosih, ki ne bi pretegnili pozornosti modne policije. Robustni škornji bodo vaš stil naredili malce bolj sproščen in ne preveč strog.

Moj bivši se želi dobiti z mano

Ostati morate na varni razdalji in ne preveč seksi, če pa vseeno želite izgledati, kar se da dobro, izberite oprijeto krilo. Ne oblečite vpadajočega odprtega topa, raje izberite preprosto svileno majico.

Odpravljam se na razkošno zabavo

Pojdite raje malce raztreseni, kot preveč preprosti. Všeč vam je torba z resicami. Resice je vedno bolje nositi z nevtralnim ozadjem. Bela, črna, siva in bež so perfektna kombinacija z resicami.

Večerja v restavraciji, o kateri vsi govorijo

Manj je več. Manj kot želite prikazati znamke in manj kot se trudite združiti vse detajle trenutne sezone, boljši bo rezultat. Črna in bela vedno poskrbita za brezhiben videz, tudi znotraj trendovske gneče.

Foto: Elle, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam