4 dotiki, ki jih moški obožujejo

22. maj 2024

4 dotiki, ki jih moški obožujejo

22. maj 2024
Foto: Instagram @seanopry55

4 dotiki, ki jih moški obožujejo

22. maj 2024
Foto: Instagram @ patrickodonnell7

Ne le tisti moški, s katerim si delite posteljo, ampak tudi tisti, za katere si želite, da si jo boste. Stavite na vonj, dotik in nežne besede …

In ne, to niso izmišljeni nasveti, te ‘skrivnosti’ so nam zaupali moški. Preverite, in prijetno boste presenečeni! Hitro boste opazili, ali med vama obstaja kemija oz. jo boste na tako znova obudila.

Dotik kolen

Ko sedite v njegovi bližini in mu želite povedati nekaj vznemirljivega, se nežno dotaknite njegovega kolena. “To moraš slišati!”. S tem dotikom, mu boste jasno nakazali, da vam je (še vedno) všeč.

Foto: Instagram @riccardopozzoli

Dotik, ko greste mimo njega

Premalo se zavedamo moči dotika. Tako nedolžen, a vseeno ima skrito moč. Ko se približate moškemu, ali hodite ob njem, ga z nohti oplazite po vratu in laseh zadaj … Lahko rečemo, da je nekaj živalskega v dotikanju tega dela telesa.

Vonj od blizu

Recite mu, da čudovito diši, to si želi slišati prav vsak. Približajte se mu tako, da bo na vratu začutil vaš dah in roko na svoji rami.

Foto: Instagram @fedez

Objemite ga s celim telesom

Ne objemajte ga nežno in sramežljivo. Predstavljajte si, kot bi se želeli povezati s celotno njegovo površino. Objem naj traja kakšno sekundo dlje, da vas bo začutil in prepričani smo, da bo še nekaj časa mislil na vas.

Avtor
Piše

Uredništvo

Style. Več novic