fbpx

Vojvodinja Cambridge krasi 100. naslovnico revije Vogue

Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran

Prva modna zgodba za vojvodinjo Cambridge.

Angleška edicija prestižnega modnega časopisa Vogue slavi 100. Izdajo, naslovnico pa krasi nihče drug, kot Kate Middleton.

Vojvodinjo Cambridge je v fotografski objektiv ujel Josh Olins, modna zgodba, ki je v reviji predstavljena kar na desetih straneh, pa je bil posneta v Norfolku, kjer Kate živi s svojo družino. To je tudi njeno prvo uradno fotografiranje za katerokoli revijo ali časopis.

prod-duchess-of-cambridge-catherine-middleton-vogue-cover-june-2016_840_472

“V veliko čast nam je in zelo smo vznemirjeni, da prav vojvodinja Cambridge krasi naslovnico angleške revije Vogue, kot del 100. Izdaje. Za mene osebno je bila to prekrasna izkušnja in zelo sem na to ponosna. Posebna izdaja mi je prirasla k srcu in odraža 100 let angleškega Vogue-a,”

je povedala glavna urednica Alexandra Shulman.

V nadaljevanju je urednica je povedala, da je fotograf Kate v objektiv ujel natanko takšno kot v resnici je, polna življenja, z odličnim smislom za humor, inteligentna in zelo lepa. Modna zgodba odraža njeno ljubezen do narave, oblečena pa je v preproste kombinacije. Kot velika ljubiteljica fotografije je Kate pristala tudi na to, da bosta dve fotografiji s snemanja, razstavljeni v izložbi National Portrait Gallery, v sklopu praznovanja 100. Izdaje revije Vogue.

vogue100-josh-olins-1-1280-news-meta_840_472 prod-duchess-of-cambridge-catherine-middleton-vogue-cover-june-2016-1_840_472

Foto: Josh Olins za Vogue


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam