fbpx

Vozel na krilu: nov detajl, ki bo zaznamoval jesenske kombinacije

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Vozli so se s spomladanskih bluz in srajc ‘preselili’ na krila vseh dolžin, ki zato še nikoli niso bila videti bolj privlačna!

Predimenzioniran vozel je sijajen ‘statement’ detajl, ki se je pritihotapil v jesenske kolekcije zvnečih modnih znamk, pa tudi high-street znamk in nizkocenovnikov.

Velikanske vozle, ki so na prvi pogled malce podobni pentljam, smo poleti videvali na srajcah in na čevljih znamke No21. To jesen in zimo pa nas čakajo tudi lepi, elegantni vozli na krilih klasične, mini ali midi dolžine s podpisom Victoria Beckham, Vivienne Westwood in Isabel Marant, slednja je ponudila zares veliko pestrih modelov na temo.

Victoria Beckham

Isabel Marant

Tudi high-street znamke so pohitele na police trgovin naložit krila s t.i. ‘statement vozli’, da bi nam ponudili košček novih modnih trendov po bistveno nižji ceni, od dizajnerskih.

Zara ima zato v ponudbi zelo privačen asimetrični mini model iz sive tkanine z drobnim karo vzorcem, Topshop pa ponuja krila midi dolžin in kroja svinčnik (pencil krilo), kajpak z vozlom, ki bo sijajno videti na škornjih do kolen z visoko debelo ali kvadratno peto.

Zara

Vivienne Westwood Anglomania

MSGM

Nº21

Na fotografijah so eni najbolj prikupnih in v primeru high-street znamk tudi cenovno ugodni modeli kril z vozli, ki bo velik in vroč trend te jeseni ter zime!

Isabel Marant

Topshop

 

Foto: Instagram, FashionReveals, Isabel Marant, Vivienne Westwood Anglomania, Victoria Beckham, Zara, Topshop, MSGM, Mind Body Swag


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam