fbpx

Vrnil se je modni dodatek, ki ga niste nosile od osnovne šole!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, trend, Ženska moda

Trend so odobrili Gucci, Versace in številne pomembne modne hiše, zanj pa se je ogrela tudi Kim Kardashian. Čim večje, čim bolj opazne in bleščeče, tem bolje!

V zadnjih letih smo priča veliki vrnitvi modnih trendov iz 90. let minulega stoletja… To je bilo obdobje, ko smo današnje 40+ letnice imele sladkih dvajset in še nekaj ter uživale v eksperimentiranju z igrivimi novostmi in ko so si upali biti modni oblikovalci še zelo drzni.

Vesele smo, da so se ti trendi vrnili in tako spet uživamo v vsem, kar so nam ponudila 80. in 90. leta, obdobje, ki smo se mu nekaj časa pravzaprav posmehovali. Poudarjena ramena, kakršna je nosila denimo pevka Grace Jones, so zdaj spet kul in jih nosijo vse trendseterke.

Enako se dogaja z modnimi dodatki, ki jih ženske srednjih let nismo nosile vse od osnovne šole, zdaj pa jih lahko serijsko videvamo na mladih dekletih. In prav nič nam ne preprečuje, da se na ta način tudi same ne vrnemo v lepo in mladostne energije polno preteklost!

View this post on Instagram

Kanye dressed me up like a doll ?

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kateri dodatek imamo v mislih, ki ga nismo nosile vse od osnovnošolskih klopi? Bleščeče sponke in igle za lase, ki so se počasi vračale že v minulih sezonah, zdaj pa so jim modni guruji napovedali še bolj cvetočo prihodnost za leto 2019!

Trend so odobrili Gucci, Versace in številne pomembne modne hiše, zanj pa se je ogrela tudi Kim Kardashian. Čim večje, čim bolj opazne in bleščeče, tem bolje! Tako se glasi nov modni moto – poznavalci trendov pa vam svetujejo, da jih nosite več naenkrat v zaporedju, kot to lahko vidite na fotografijah z družbenih omrežij.

View this post on Instagram

Hair clips are back

A post shared by XENIA ADONTS (@xeniaadonts) on

Če imate torej še kje na podstrehi spravljene modne dodatke, ki so se vam zdeli nekako passe, toda niste imele srca, da jih zavržete, je zdaj čas, da jih spet nosite ali delite s svojimi najstnicami.

View this post on Instagram

this is a hair clip account now ?

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

V kolikor ste jih že pometale stran, pa vas prenovljene in sodobne različice bleščečih sponk in ‘špang’ za lase čakajo v vseh dobro založenih modnih high-street trgovinah po ugodni ceni.

D. S.

Foto: Instagram, Index.hr, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam