fbpx

Vroč spomladanski trend retro superg!

Moda, Novice, Prva stran

Semiš superge s pentljo! Mi jih obožujemo …

Superge, poznamo jih prav vsi, letos pa so zasedle veliki prestol tudi v modnem svetu! Opazimo jih povsod, najbolj odmevni modeli pa se razprodajo le v nekaj minutah. Formule za uspeh so se tako lotile vse večje znamke superg in oblikovale podobne modele z majhnimi razlikami v detajlih. Tu pa se vsa moda šele začne! Nekateri prisegajo na Adidas in kultne Stan Smith superge, spet drugi na Vans, seveda pa nismo pozabili na kultne Conversove »zvezde«.

So pomemben del streetstyla in modne blogerske scene, vidimo pa jih v nešteto različnih oblikah in barvah. Nedavno so iz trdno zasidranega mesta  v pisarni izpodrinile celo visoke petke. V pisarnah sedaj redno opazimo moške suknjiče in elegantne hlače v kombinaciji s črnimi supergami. S tem stilom se odraža ženska moč, ki jo toplo podpiramo. Seveda pa v nasprotju z višino nudijo priljubljeno udobje.

Ne glede na to, kakšen model boste izbrali, so obvezen dodatek mrežaste nogavice! To je namreč ultimativna kombinacija za fashioniste v letu 2017.

Nas so najbolj navdušile semiš Puma superge z pentljo, ki bodo postale nepogrešljiv del naše garderobe. Sodelovanje z zvezdnico Rihanno je Pumi prineslo veliko prepoznavnost, malce pa jih je presenetilo dejstvo, da se vrača manija za klasičnim Puminim modelom. Dodali so mu le ženstveno preobleko, pastelne barve in svileno mašnjo v Heart ediciji!

Predstavnica Pumine DoYou kolekcije je Cara Delavigne, ki se je priključila ambasadorkama znamke Kendall Jenner in zgoraj omenjeni Rihanni. DoYou je politično obarvan slogan kampanje, ki promovira nove superge in je namenjen ženskam po vsem svetu. Pri Pumi želijo, da ženske močno in pogumno stopajo do svojih ciljev in so na tej poti samozavestne. Superge naj bi omogočile ženskam, da v množici izstopajo s tem, da so unikatne.

Klasika se očitno vrača in nam je to všeč! Nedavno so pri podjetju Nokia razglasili, da bodo spet izdelovali »neuničljiv« klasičen androidni model Nokia 6. Se vračamo v 80-a?

Vir foto: Journal.hr, Puma, Google


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam