fbpx

Vse, kar potrebujete v tej jeseni, je karirast plašč!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Zanimivosti, Ženska moda

Želite biti v koraku s trendi in so vam obenem všeč klasični kosi garderobe? Potem je karirast plašč kot nalašč za vas!

Karo vzorec spada med tiste, ki ne bodo šli nikoli iz mode. Gre za večen potisk, s katerim nikoli ne morete zgrešiti. Če si ga boste letos privoščile na plašču, pa boste sploh pokazale svojo modno osveščenost.

Karirasti plašči so torej že zavzeli ulice večjih in manjših metropol, najboljše pri tej zadevi pa je naslednje: tudi, ko bo nov jesenski vroč trend mimo, boste tak plašč lahko še vedno brez sramu nosile, saj enostavno nikoli ne bo videti zastarelo…

Tako so kariraste plašče v svojo ponudbo za jesensko in zimsko modo 2017/18 vključile vse velike modne znamke, znana in draga imena in tudi nizkocenovni ponudniki ‘hitre’ mode. Med cenovno dražjimi so denimo Prada, Balenciaga, Miu Miu, Burberry, MSGM, Joseph, Ganni in številni drugi, tudi Topshop ga je predstavil v svoji bolj luksuzni liniji Topshop Unique.

Balenciaga

Joseph

Prada

Petar Petrov

Miu Miu

Za vse, ki niste pripravljene odšteti manjšega premoženja za karirast plašč, pa so rešitev pripravili nizkocenovni ponudniki, kot so Asos, Zara, H&M in Pull & Bear. Vse te kariraste lepotce lahko najdete v slovenskih trgovinah in kajpada na spletu.

Pull & Bear

Zara

Mi pa smo nekaj izbranih modelov karirastih plaščev, ki so se nam še posebej ‘zataknili’ v oko, predstavili na zgornjih fotografijah.

 

Foto: Elle, Pinterest, The Street Muse, My Parisian Night


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam