fbpx

Vse o skrivnem sestanku Brada Pitta in Jennifer Aniston v Rimu!

Znani

Njun slavni prijatelj skuša nekdanji zakonski par spraviti ponovno skupaj, trudi se na vse pretege, ker bi ju rad videl srečna. Le kdo je še tako trmast, kot George Clooney?

Vsi romantiki in spremljevalci scene slavnih oz. t.i. ‘celebrities’ smo z navdušenjem spremljali porajanje ljubezni med ‘Prijateljico’ Jennifer Aniston in igralcem Bradom Pittom, ki sta bila poročena med leti 2000 in 2005, skupaj sta prišla 1998. in bila ves čas zveze pod žarometi medijev.

Za njuno ločitev naj bi bila kriva tako afera s kasnejšo Bradovo soigralko in nato ženo Angleino Jolie, kot tudi dejstvo, da si je Brad želel otroke, Jen pa ne.

Po Bradovem razhodu z Angie pred dvemi leti se je zato špekuliralo, da si bo Brad mogoče poiskal uteho kar pri svoji prvi bivši ženi, a se to ni zgodilo; kasneje je ogenj na govorice prililo dejstvo, da se je Brad Pitt udeležil velikega slavja ob 50. rojstnem dnevu svoje nekdanje ljubezni in ji izročil nadvse lepo darilo.

Oboževalci bivšega para Aniston-Pitt so zato ponovno skočili v zrak, ko so slišali, da se je njun stari in tesen prijatelj, filmski zvezdnik George Clooney, odločil, da svoja prijatelja spravi spet skupaj. Poskrbel je za ‘skrivni’ zmenek (pogojno bi tudi zmenek lahko dali v navednice), kakršnega bi si vsak zapomnil že zaradi čudovite lokacije v rimski vili.

Štirinajst let po njuni grenki ločitvi, ob kateri ni manjkalo sočnih govoric o Bradovem varanju z Angelino, se je 58-letni George Clooney vrgel v nalogo, da se bivši parček pobota in spet ogreje drug za drugega, v ta namen ju je Clooney malodane zvlekel v Rim na skrivni sestanek.

Kot piše britanski tabloid Mirror, si George želi videti svojega prijtelja, ki bo letos dopolnil 56 let, spet srečnega. Pet let mlajša Jen se je z Bradom tako znašla pred dnevi v najeti vili v Rimu. George je vse taktično zorganiziral in jima dejal, da je vilo rezerviral za svoje starše. Nekdanja zakonca pa je v resnici v vili pričakalo nadvse romantično vzdušje in komaj peščica ljudi, ki jim je bila izkazana čast, da so na uslugo bivšemu paru in to kajpak v največji diskretnosti ter tajnosti.

Mirror še navaja, da naj bi bil Brad Pitt menda precej zainteresiran za ponovno romanco z Jen in se je zato tudi sam potrudil storiti vse, da bi mu Jen spet zaupala. Vmes se mu je zgodilo 12 let burne ljubezni z Joliejevo, dve leti v zakonu z Angie in njunih 6 otrok, od tega trije posvojeni in trojica lastnih.

Ali bo Clooneyu načrt uspel, je torej stvar prihodnosti, že zdaj pa je jasno, da bi bili njuni oboževalci zadovoljni s takim rezultatom. Tudi Jen konec koncev ni več najmlajša in za seboj ima še eno polomijo oziroma že drugi ponesrečen zakon, tokrat z igralcem Justinom Therouxom, s katerim se je lani razšla.

Foto: P.A, Matrix, Getty


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam