fbpx

Vse skrivnosti dizajnerskih čevljev Manola Blahnika v dokumentarnem filmu

Fit, Izbor urednice, Lifestyle, PR novica, slider

Style.Over.Net pelje 4 modne navdušenke na ogled filma. Kako do kart, preverite na naši Facebook strani!

“Čevlji Manola Blahnika so boljši kot seks!”

je sredi osemdesetih izjavila Madonna in mnogi, predvsem mnoge, se še danes strinjajo z njeno izjavo. Izstrelitev teh oboževanih in zaželenih kosov čudovite obutve je seveda povzročila obsesija Carrie Bradshaw v kultni ženski Tv seriji Seks v mestu. A nihče jih ne obožuje bolj, kot Manolo Blahnik sam in njegovo ekstremno zanimivo življenje ter delo bo sedaj prvič prikazano v dokumentarnem filmu z naslovom Manolo: Kralj čevljev.

Dokumentarni film Manolo: kralj čevljev je ljubezenska zgodba o divji strasti človeka do svojega dela. Predstavlja bogat portret Manola Blahnika, samooklicanega čevljarja, ki ga najvplivnejše osebe iz modnega sveta smatrajo za najboljšega proizvajalca čevljev 20. in 21. stoletja.

Film je namenjen vsakemu, ki je kdaj v življenju hrepeneče gledal v par Manolo Blahnik čevljev. Film spremlja zgodbo Manola od njegovih malih let, ko je odraščal na osamljenih Kanarskih otokih pa vse do njegovega neverjetnega vzpona in današnje slave.

Mladi Manolo Blahnik

Režiser Michael Roberts v filmu raziskuje teme, ki spremljajo Blahnikovo življenje: naravo človeške vzdržljivosti, moč umetniške kreativnosti in vrednost samozavesti. Z zgodbo o največjem oblikovalcu čevljev Robets prikaže, da je umetnost bistvenega pomena za modo, pa tudi, da je za inovacije in izdelavo potrebna vseživljenjska predanost, česar Manolu ne manjka. Je človek, ki živi za to, kar počne.

Manolo in Karlie Kloss

V dokumentarnem filmu Manolo: Kralj čevljev bodo slavne modne ikone spregovorile o tem, zakaj so Manolo čevlji nekaj, kar mora imeti vsaka ženska in kako jih je nositi. Anna Wintour, glavna in odgovorna urednica modne revije Vogue recimo razloži, zakaj že 18 let nosi isti model Manolo Blahnik čevljev.

Anna Wintour in Manolo

Poleg Wintourove v filmu o Manolu govorijo še Rihanna, Iman, Andre Leon Talley, Rupert Everett, Paloma Picasso in seveda Naomi Campbell, ki v intervjuju pove, da on “je kralj čevljev.”

Rihanna in Manolo

Neverjetno iskreno življensko zgodbo velikega modnega oblikovalca si lahko ogledate v dokumentarnem filmu Manolo: kralj čevljev, od četrtka, 5.10. v izbranih kinih po Sloveniji, v distribuciji 2i Filma.

Style.Over.Net pelje 4 modne navdušenke na ogled filma. Kako do kart, preverite na naši Facebook strani

 

Napovednik filma

 

Foto: promo


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam