William in Kate: Tako je bolezen spremenila njun zakon

11. julij 2024

William in Kate: Tako je bolezen spremenila njun zakon

11. julij 2024

Pravijo, da se zdita drugačna.

Ko sta pred nekaj meseci tako kralj Karel III. kot tudi princesa Kate javnosti sporočila, da se borita z rakom, se je na dvoru začela nova era. Oba sta se za nekaj časa umaknila iz javnosti, kralj se je sicer v javnosti pojavil že večkrat, Kate pa so podaniki videli le na tradicionalni paradi v počastitev kraljevega rojstnega dne.

Zdi se, da je kriza kraljevo družino zbližala. Kljub izzivom so pokazali, da je monarhija stabilna. Pa ne le monarhija, ampak tudi zakon princa Williama. Iz telesne govorice lepega para lahko razberemo, da ga je bolezen še bolj zbližala. “Drugačna sta. Včasih sta bila bolj zadržana,” je za US Weekly povedal vir.

Foto: Profimedia

Sicer sta si v javnosti Will in Kate tudi pred boleznijo izkazovala naklonjenost, a pri tem nista nikoli pretiravala. “Sedaj pa si ne moreta pomagati in se gledata in nasmihata,” je še dodal vir.

Kot poroča US Weekly, je bila Kate med svojim prvim javnim nastopom živčna, vendar jo je William podpiral in pomiril. “Zaupnika sta in drug drugemu dajeta čustveno podporo,” je povedal vir in dodal, da se je njuna ljubezen v zadnjih mesecih poglobila.

Njuno vez pomagajo krepiti tudi njuni trije otroci. Medtem ko se Kate spopada s posledicami kemoterapije, William poskrbi, da vsakdanje družinsko življenje ne trpi in se ukvarja z otroki. “Kate ga rada vidi v tej vlogi in to je okrepilo njuno vez,” še piše Us Weekly.

Avtor
Piše

I. K.

Style. Več novic